maandag 23 januari 2012

Valentijn bij Lush!

Wegens privé omstandigheden zit ik momenteel in een hele moeilijke periode. Ik was mijn inspiratie even kwijt en ik hoop dat ik vanaf nu weer kan schrijven. Excuses als ik niet iedere dag een update plaats. Graag jullie begrip. 


Ja het is weer zover! Er zijn weer Limited Edition producten bij Lush. En wat ben ik toch altijd fan van die producten! Super leuk om als cadeau aan je Valentijn te geven. Geen lover voor valentijn? Doe dan hetzelfde als ik en koop ze gewoon lekker voor jezelf. Heb je toch nog dat Valentijnsgevoel! 


Lush heeft 7 producten voor Valentijn. Een heerlijk stukje zeep of toch liever een Bath Ballistic? Lush heeft het in deze Valentijns collectie. Vanaf 10 januari 2012 liggen de producten in de winkels en zijn ze online te bestellen op www.lush.nlSweet Heart Soap
Ik vind het jammer dat ik eerst een paar zepen van mijzelf op moet maken voordat ik nieuwe mag kopen. Deze zeep lijkt mij namelijk écht heerlijk! Geparfumeerd met verleidelijke essentiële oliën: jasmijn, sandelhout en ylang ylang; allemaal gerenommeerde afrodisiaca. Een vleugje benzoë en bergamot hebben een opwekkende en verjongende uitwerking. Vanille voegt een beetje zoetigheid toe. Het resultaat deze heerlijke zeep! 
€ 5,95 voor 100 gram


Love Potion Massage Bar
Ik ben echt gek op massage bars. Deze Massage Bar is geparfumeerd met Lush haar populaire Love geur: appelbloesem, limoengras, kaneel en een vleugje anjer. Ik ga hier in de winkel zeker even aan snuffelen! 
€ 10,95 per stuk


Chou Chou i love you Toothy Tabs
Deze Toothy Tabs zijn geparfumeerd met de romantische geur van rozen. Poets je tanden met deze solid tandpasta en je bent klaar voor een heftige zoenpartij met je Valentijn. Gewoon erop kauwen totdat het gaat schuimen en dan je tanden poetsen. Geweldig toch? 
Prijs ? voor 40 tablettenA Million Kisses lip tint
Een prachtige roze/rode lip tint. Ik ben benieuwd hoeveel kleur er vanaf komt. Je kunt de a million kisses ook als blush gebruiken op je jukbeenderen. 
€ 9,25 per stukThe Leap Frog Bath Ballistic
Vorig jaar zat deze kikker ook in de Valentijns collectie. Maar met een naam ter ere van het feit dat 2012 een schrikkeljaar is.Volgens traditie kunnen de dames op deze extra dag in februari het initiatief nemen en hun lover ten huwelijk vragen. Ter gelegenheid is een beperkte oplage van deze amoureuze amfibie gemaakt met een speciale boodschap binnenin om je te helpen met die o-zo-belangrijke vraag.
€ 4,95 per stuk

25:43 parfum

De perfecte geur voor een romantische dag. Mark Constantine heeft dit parfum gecreëerd voor het huwelijk van zijn zoon Simon. De belangrijkste noten zijn: limoen, tonka, een vanille ‘knuffel’ en een ylang ylang ‘kus’.
Prijs  € 11,95 voor een solid perfume, € 24,95 voor 10 ml, € 49,95 voor 30 ml. 
Pas te koop vanaf 4 februari 2012


Magic Mushroom Bubble Bar
Ook de Magic Mushroom zit weer in de Valentijns collectie. Wie wil er nou niet met deze vrolijke paddenstoel in bad? Verkuimel hem in stromend water voor veel geurige bubbels. 
€ 4,25 per stuk

Naast deze 7 producten heeft Lush ook hele leuk cadeau pakketten gemaakt met de namen: Do Not Disturb, PS i love you en Lots of Love. Helemaal makkelijk om voor je lover te kopen!

Wat vind jij van deze Valentijnscollectie van Lush? 

1 opmerking:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.