dinsdag 24 januari 2012

The Body Shop, Chocomania!


Chocolate's are a girl's best friend.... Daar heeft The Body Shop gebruik gemaakt en zij ontwikkelde de Chocomania collectie. Heerlijk om te gebruiken tijdens je maandelijkse periode... maar ook gewoon lekker voor iedere dag. Wij vrouwen zijn nou eenmaal gek op chocolade, toch?


De collectie bestaat uit een Shower Cream, Body Scrub, Body Lotion, Body Butter, Soap Bar en Lip Butter. De verpakkingen zijn geweldig. De Chocomania collectie is goed te herkennen aan het bruine hart gedoopt in chocolade. De prijzen zijn zoals we gewend zijn bij de body shop
Shower Cream 250ML €6 / 60ML €3
Body Scrub 200ML €15 / 50ML €5
Body Lotion 250ML €12 / 60ML €4
Body Butter 200ML €15 / 50ML €5
Soap Bar 100g €3
Lip Butter 10ML €7

Ik heb 2 producten van de Chocomania lijn die ik voor jullie heb getest, namelijk de Shower Cream en de Body Butter. Benieuwd wat ik ervan vind?


Chocomania Shower Cream
Ik ben een lastige qua douche gels wat dat betreft. Vaak zijn douche gels erg gewoontjes of de geur is nét niet lekker. De verpakking is onhandig of ik heb er gewoon niets mee. Maar The Body Shop krijgt het voor elkaar om maar liefst 2 douche gels te ontwikkelen die mijn favoriet zijn! Zo gebruik ik de Shower Gel uit de Candied Ginger kerstcollectie erg vaak. Maar deze Chocomania Shower Cream wordt ook een van mijn favorieten.

Wanneer ik deze Shower Cream gebruik heb ik het gevoel dat ik mezelf in een chocoladebad dompel. De geur blijft niet alleen in de badkamer hangen, maar ook op je lichaam. Gewoon een licht geurtje op de achtergrond. De Shower Cream is erg romig en dus erg goed voor mijn droge huid. Iedereen die na jou de badkamer in komt zal zich afvragen wat jij met chocolade doet. 


Chocomania Body Butter
Body Butters van The Body Shop... Ik ben er weg van! Ik heb al heel wat potten versleten. De allerfijnste vond ik de Shea body butter. Deze is ook echt zo hard als boter en voedt ontzettend goed. En mijn droom is uitgekomen! Deze body butter heeft dezelfde 'boter' structuur als de Shea! Love is in the air! 

Het is dus een hele stevige body butter die echt perfect is voor de droge huid. Maar het fijne is dat hij toch goed intrekt en je dus geen uur naakt rond hoeft te lopen door huis. Op het begin is de chocoladegeur erg heftig. Iets te heftig naar mijn zin. Maar na een half uurtje blijft er nog een heerlijke subtiele geur over. 


Ik was bang dat deze collectie een beetje naar chemische chocolade zou ruiken. Maar dat is echt totaal niet. Het is alsof je pure chocolade op je huidje gebruikt. Ik ben erg enthousiast en blij met deze collectie. Zeker een aanrader voor alle chocolade liefhebbers. Mochten er hier nog mannen aanwezig zijn... Dan is dit een goede Valentijnstip! De collectie is vanaf eind januari 2012 te koop. 

Wat vinden jullie van de Chocomania collectie? 

8 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke producten. Ze ruiken ook heel lekker.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! Ik houd van de bodybutters :)
  Ik volg je, superleuke blog!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel erg goed uit! :D
  Ik ben benieuwd hoe ze in het echt ruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze producten zien er goed uit! Ik ben dol op chocolade! Vooral de showercream zou wel wat voor mij zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh my, de chocoladelijn, haha, van TBS lijkt mij zo fijn! Het ziet er ook zo lekker uit, kan het wel opeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moet zeggen dat ik de geur niet heeel erg lekker vind *ik vind andere geuren lekkerder* maar ik vind het wel hele fijne productenn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, als chocoladeliefhebber moet ik dit echt hebben!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.