maandag 2 april 2012

Long Time No See!

I-miss-you-love-words-favim.com-345708_large

Long time no see.... 51 dagen om precies te zijn. EN IK MIS JULLIE! Ik heb het bloggen zo ontzettend gemist. Jullie zullen je dan nu wel afvragen waarom ik in godsnaam dan ben gestopt. Ik heb het ontzettend druk gehad bij mijn nieuwe baan. Sinds 1,5 maand kun je mij namelijk vinden bij de ICI Paris XL in ’s-Hertogenbosch!Jep, jullie lezen het goed. Ik heb een baan bij de ICI Paris! Ongeveer 2 maanden geleden kreeg ik te horen dat mijn contract bij de Albert Heijn niet meer verlengd werd. Geen baan, betekend geen inkomen. Geen inkomen betekend, niet meer winkelen en niet meer winkelen betekend geen shopglogs meer en minder producten om te reviewen… That means hell!

Dus naast 2 volle dagen school en 18 uur stage werk ik nog 20 uur bij de ICI Paris. Het is ongelofelijk leuk om te doen en ik leer er zo ontzettend veel! Maar doordat ik ineens 20 uur in de week werkte werd het even allemaal teveel. Mijn inspiratie was gewoon even op. Maar met de zomer in mijn bol en al die heerlijke nieuwe collecties, heb ik er weer helemaal zin in!

Nee, ik ga jullie niet opnieuw beloven iedere dag een artikel online te zetten. Ik heb het ontzettend druk met school aangezien ik dit jaar afstudeer. Maar de tijd die ik vrij heb zal ik aan jullie besteden.

I have never missed anyone as much as i miss you…

9 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je bij de Ici Paris werkt. Leuk om weer wat van je te horen.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met je baantje bij Ici Paris. Geweldig om te horen dat je je er zo thuisvoelt en heel begrijpelijk dat bloggen er even bij in schoot. Welcome back!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat zijn idd aardig wat uurtjes. wel leuke om te lezen dat je het zo naar je zin hebt! :) veel succes ermee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om je weer eens te lezen en wat een gave baan heb je bij ICI Paris XL! Dan ben je aan het werk maar tussen neus en lippen door toch ook met een van je grootste hobby's bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super gaaf ! ik heb stage gedaan bij ici paris en dat vond ik ook super !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tof dat je terug bent.
  En van harte gefeliciteerd met je baantje en veel succes ermee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat leuk dat je een baantje hebt bij ICI Paris!
  veel werkplezier!xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Welkomm backk!! en super tof dat je daar werkt nu!! kan me voorstellen dat je niet alle tijd voor bloggen hebt! succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.