dinsdag 3 april 2012

Mini Shoplog: Aken


Ik ging niet naar Aken om te shoppen, maar toch kon ik het niet laten om eventjes de DM binnen te lopen. Vlug, vlug, vlug heb ik een paar dingetjes gekocht. Er stonden namelijk 3 mensen op me te wachten die niet wilde winkelen. Maar inmiddels weet iedereen dat ik gewoon eventjes moet shoppen. 


In de DM scoorde ik 5 producten. Bijna alles is van P2 omdat ik het leuk vind om een merk te kopen dat wij niet in Nederland hebben. De mascara’s van P2 vind ik erg fijn. Deze keer nam ik een roze glanzende mascara voor volume. Deze mascara verdient alleen al pluspunten vanwege haar uiterlijk.


Het is even roze en even glanzend als de mascara, maar dit is een P2 Glamourazzi Lip Pencil in de kleur 020 Rock it, baby! De  P2 Come and get me powder nuggets is volgens mij een limited edition product. Het zijn highlighter parels in de kleur 010 It’s Shimmer Time. Het laatste P2 product dat ik kocht is de Quick Dry Spray. Dit is een spray die je over je net gelakte nagels sprayt waardoor ze sneller drogen. Ik ben benieuwd of het ook echt werkt!
In de DM kocht ik ook nog een prachtig lakje van Essie. Toen ik de winkel uitliep besefte ik dat Essie ook gewoon in Nederland te koop is… Ik kocht de kleur To buy or not to buy uit de Navigate Her voorjaarscollectie. It’s sooooooo pretty!


De prijzen weet ik helaas niet, omdat ik het bonnetje ben kwijt geraakt… P2 is een heerlijk budget merk met erg leuke producten. De producten zullen dus allemaal ongeveer in dezelfde prijsklasse vallen als Catrice. Volgens mij was het Essie lakje rond de € 10,-.

Hebben jullie weleens iets geprobeerd van P2 en wat vinden jullie van dit budget merk? 

4 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.