woensdag 18 april 2012

Mascara aanbrengen met een WC borstel?


De titel zal menig mens aan het denken hebben gezet. Nee.. geen echte wc borstel. Maar dat gevoel kreeg ik wel toen ik deze mascara voor het eerst gebruikte. Wat een lompe, grote borstel. Never seen something like this before! 
Natuurlijk had ik in de winkel al gezien dat deze borstel groter was dan menig ander mascara borsteltje. Dit was overigens geen 'borsteltje' meer te noemen. Maar als beautyblogger moest ik het natuurlijk wel even testen. Het is de P2 Volume Affair lash wonder mascara. Deze mascara zou voor een magische oogopslag zorgen. 

Ten eerste moet je zeer geconcentreerd zijn tijdens het aanbrengen van deze mascara. Het is namelijk een hele klus om niet je oogleden aan te raken. Dit is dus absoluut geen mascara die je snel, snel even opdoet en al helemaal niet handig om je op te maken in de bus of trein. Knoeien gegarandeerd! Het tweede nadeel van deze mascara is dat het een heel karwei is om géén spinnenpoten te krijgen. Dus voor de meiden die van spinnenpoten mascara houden. Dit is de perfecte mascara voor jullie! 


Op de foto's heb ik de PUPA  Pupalash mascara energizer ernaast gelegd zodat jullie het verschil kunnen zien tussen de mascara's. De Pupalash mascara heeft een borsteltje van normale grote. 

P2 is normaal gesproken een heel fijn budget merk. Helaas vind ik deze mascara helemaal niets. De borstel is gewoon te groot en het is moeilijk om de mascara netjes aan te brengen. Je knoeit snel en er komen veel kontjes vanaf. Helaas... Deze verdwijnt de prullenbak in. Bye bye! Gelukkig heb ik nog andere mascara's van P2 die wel erg fijn zijn. 

Heb jij ooit een mascara gehad met zo'n groot borsteltje? 

4 opmerkingen:

 1. Oh, dit lijkt me ook helemaal niets! Niet alleen door het grote borsteltje, maar ook door die enorme klodder mascara die eraan hangt. Doe mij maar een normaal borsteltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me ook helemaal niks. Had ik met een mascara van Rimmel Londen ook. Daar zat ook nog eens veel te veel mascara op vond ik dus die kon weg.. Kan er niet mee over weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me echt niks! Ik hou liever van normale, gaat het veel makkelijker mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is wel heel groot!
  Ik volg je via bloglovin, volg je me terug? xx

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.