donderdag 19 april 2012

Time to deplete #1


Ik zit bomvol inspiratie voor nieuwe onderwerpen op Pretty Beauty Land. Vandaag weer een nieuw onderwerp online!

Time to Deplete wordt een vast item op Pretty Beauty Land. Wanneer ik een product heel fijn vind, gebruik ik hem super vaak. Totdat die bijna op is... dan zet ik hem weg. Zo staan er dus tientallen 'bijna lege' producten in mijn kasten. Mijn stash loopt inmiddels de spuigaten uit en om het een beetje opgeruimd te houden, verplicht ik mijzelf om producten op te maken. Time to deplete! 
Ik begin Time to deplete met 9 producten. De meeste producten zijn allemaal super fijn. Dan vind ik het zonde om ze op te maken. Maar ik heb zoveel, dat ik gewoon dingen op moet gaan maken. Sommige producten zijn niet zo fijn, maar moeten gewoon op omdat ze anders gaan bederven. En weggooien is gewoon zonde. Benieuwd naar welke producten ik op ga maken?Hanna Sun Fade Treatment - Vorig jaar ontzettend veel gebruik. Een heel fijn product die bijna op is. Maar nu moet die er toch echt aan gaan geloven aangezien ik mijn nieuwe SPF crème voor het gezicht al klaar heb liggen. 
Bevat nog 1/10 deel

Clinique Perfectly Real makeup teint 02 - Deze foundation is bijna op en het is heel moeilijk om er nog iets uit te krijgen. Daarom maak ik hem niet op. Gewoon pure luiheid. Maar ook deze moet nu echt een keer opgemaakt worden!
Bevat nog 1/10 deel

Lush Bubble Gum lipscrub - Dit wordt echt een klus om op te maken. Een heel fijn product, maar ik gebruik het gewoon niet vaak. Inmiddels is die al 2 jaar oud en moet die gewoon opgemaakt worden. 
Bevat nog 2/3 deel

Lush Sexy Peel Soap - Hij is al erg klein en super fijn in gebruik. Maar ik heb nog zoveel zeepjes liggen! Lekker gebruiken dus!
bevat nog 1/3 deel


Doctor Sweet Tooth Sugar Scrub Cubes - dit is typisch zo'n product die ik niet wil gebruiken omdat het te leuk is.. Ja soms ben ik een vreemde vogel. Deze scrub blokjes moet ik dus gewoon op gaan maken.
bevat nog 1/2 deel


Sans Soucis Deep Moist Depot - Ik ben echt helemaal weg van dit serum en ik kan hem nergens meer vinden. Toen die bijna op was ben ik gestopt met gebruiken omdat die zo fijn was. Maar hij moet er nu echt aan gaan geloven. I'm gonna miss you... 
bevat nog 1/10 deel


The Body Shop Vitamin E Noursing Night Cream - Gestopt met gebruiken omdat ik met Hannah begon. Ik had ook een dagcrème en die was al bedorven, dus deze moet ik snel opmaken!
bevat nog 1/5 deel


Lush Ultra Bland gezichtsreiniger - Deze gezichtsreiniger ruikt niet helemaal fris meer helaas. Dus heel snel opmaken voordat ik hem weg kan gooien!
bevat nog 1/3 deel


Etos Eye Shadow Base - Is al bijna op, maar ik heb een fijnere. Namelijk eentje van MAC. Dus hij ligt daar maar te liggen en moet nu echt op. 
Bevat nog 1/3 deel


Dat is de eerste lading producten die ik op ga maken! 


Verplicht jij je ook weleens om producten op te maken?

6 opmerkingen:

 1. leuk artikel !
  ja ik verplicht mijzelf dat ook wel eens.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes ermee ! Ik doe dat soms ook, mijn stash is behoorlijk beperkt maar dat is ook omdat ik niet graag 5 verschillende producten voor hetzelfde doel open heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes! Zelf verplicht ik mijzelf ook wel eens om producten op te maken, helemaal wanneer ik er nog soortgelijke producten in ruime hoeveelheden heb liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I know the feeling, en zo te lezen nog meer met mij! :) Heel veel succes, ook al is opmaken (in deze zin van het woord) minder leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hello to all, how is all, I think every one is getting
  more from this web page, and your views are fastidious in favor of new users.


  Also visit my weblog ... www.propertywide.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. However, HTC decided to make this happen today and it is an art you perfect.
  One of the biggest advantages to foreign currency buying
  and selling as nicely as in Ringing in Ear? When you have your prospectus
  prepared, know how much money you want, nevertheless you like,
  the Fleshlight sexual gratification option is there to fulfill your
  sexual fantasies and meet your desires.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.