vrijdag 20 april 2012

Outfit Of The Day: Fake Fur


Een hele goede vrijdag ochtend!!! Helaas was het weer de afgelopen dagen iets minder. Maar dat was voor mij weer een goede reden om mijn bontjas uit de kast te trekken. Een neppe, welteverstaan! Vervolgens heb ik een goede vriend van me lief aangekeken en reden we naar de bossen. Gelukkig was het die dag wel droog en was het met 10 graden toch perfect weer om foto's te maken.
Ik ben echt gek op mijn bontjas. Ik kocht hem ongeveer 1 maand geleden in de uitverkoop bij de Open32 in Den Bosch. Ik had hem al eens eerder aangehad, maar ik vond € 80,- voor een nep bontjas toch iets te duur. Ik vroeg me ook af wanneer ik deze jas ging dragen. Toen die een paar weken later voor € 25,- in de uitverkoop hing, was de keus natuurlijk makkelijk! 


Met heel veel plezier draag ik deze jas erg vaak. Het nadeel is dat er geen rits in zit, maar kleine haakjes. Daarom is de jas niet echt winddicht. Maar met dit weer is de jas warm genoeg, en hij ziet er natuurlijk erg classy uit!


Toen ik de jas net kocht, was het nog een paar graden kouder. Toen was dit bontje gewoon mijn vest! Iedereen is net zo gek op mijn bontjas, als dat ik ben. En wanneer ik hem draag ben ik net een koala beertje. Lekker aaibaar... Iedereen móét hem even aanraken. 


Ik ben echt gek op bont en ik ben niet per direct tegen echt bont. Maar als ik mijn neppe bontjas aantrek voelt dat toch wel beter! Het effect is hetzelfde. Je voelt dat het niet echt is, maar je ziet het niet. Voor deze jas waren geen konijntjes, vossen, baby zeehondjes of koala's nodig. Alle credits voor de foto's in dit artikel gaan naar Justin. Hij heeft deze prachtige foto's voor me gemaakt en bewerkt. Justin bij deze nogmaals: Ontzettend bedankt voor deze leuke shoot, de leuke middag en het prachtige eindresultaat. Laten we de rest van onze ideeën snel in beeld brengen!


Laat even allemaal iets liefs achter voor mijn top fotograaf Justin en laat me natuurlijk weten wat je van de bontjas vindt en de foto's!

6 opmerkingen:

 1. Supermooie foto's ! Het jasje staat je heel goed !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit, die bontjas is gaaf!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit! Ik vind je schoenen erg gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oee wat een super leuke outfit zegg!! Deze kleuren staan echt mooi bij je haar zegg!! Enn leuke piccs! leuke locatie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie outfit en geweldige foto's! Prachtig hoe je haar kleurt op de foto's. Het ziet er heel sprookjesachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw, wat zie je er weer super uit!
  hoe doe je dat toch?

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.