vrijdag 11 mei 2012

Catrice Revoltaire collectie


Ik als fanatieke beauty blogger moet mij diep gaan schamen... Ik was gewoon de Catrice limited edition Revoltaire vergeten! Ineens zie ik de reviews over deze producten, als paddenstoelen uit de grond schieten. Ik wist niet hoe snel ik na school naar het dichtstbijzijnde dorp moest rijden, (daar hebben ze vaak alles nog!) en ja hoor... Ik nam wat pareltjes mee! 
Ik ga geen uitgebreide review schrijven, want die zijn er al zoveel. Wel laat ik jullie vandaag een look zien die ik met deze producten heb gemaakt. Ik heb naar mijn idee de mooiste producten meegenomen. In mijn mandje lag natuurlijk de blush die iedere blogger wil hebben! De powder blush in de kleur Colour Bomb. Ook ging een van de oogschaduw palette met mij mee, namelijk de Toxic Combination. Als laatste nam ik de felle koraal kleurige lipstick mee. Ik draag bijna dagelijks een koraal kleur op mijn lippen. Ik ben er echt helemaal weg van!


De oogschaduw is prachtig gepigmenteerd, zoals we gewend zijn van Catrice. Ook zijn de kleuren mooi te combineren en kun je er een hele opvallende look zoals deze van maken. Maar ook een rustige subtiele look. 


De lipstick is voor mij gewoon ware liefde! Een koraal kleurige lipstick, Love love love! De blush is aan de ene kant koraal kleurig en loopt dan over in een perzik kleurtje. Het geeft een hele mooie blos op je wangen, die goed te vervagen is. Alle drie de producten zijn dus geweldig. De oogschaduwpalette kost € 4,99, de lipstick € 3,99 net zoals de blush.

Ik ben echt blij dat ik nog iets heb weten te scoren van deze collectie. Ben je nog op zoek, ga dan naar een kleine kruidvat in een dorpje. Daar hebben ze vaak veel langer nog producten van de collectie. 

Heb jij al producten van de Catrice Revoltaire collectie? 

6 opmerkingen:

 1. Deze producten heb ik ook gekocht. Heb er echt plezier van.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die blush moet ik nou eens echt gaan kopen, lees er alleen maar positieve reviews over. Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettende gave look heb je gemaakt! Ik heb zelf niks van deze collectie dus dikke shame on me ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ben erg blij met wat ik heb gekocht van de revoltaire lijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super mooie producten zo te zien! ik zie veel liever een look ermee dan een review!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.