zaterdag 12 mei 2012

Question Time #73 Wat staat er bovenaan op jouw wishlist?


Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 


De Question van deze week:
Wishlists... Wie heeft ze niet? Ik in ieder geval wel! Lijstjes met producten die jij nog zo graag wilt hebben! Welk product staat er helemaal bovenaan aan dat lijstje?  
Met deze Question Time maak ik het mezelf heeeeel moeilijk. Mijn wishlist staat namelijk vol met producten die ik allemaal nog héél graag wil hebben! Maar ik denk dat momenteel helemaal bovenaan toch wel een foundation van Chanel staat. Ik wil graag een goede foundation van mijn favoriete merk. Dan maar wat knaken eraan uit geven!

Welk product staat er bovenaan jouw wishlist?

Heb jij nog een Question Time idee? Stuur dan een mailtje naar p.beekwilder@hotmail.com 

5 opmerkingen:

 1. op dit moment een paar spulletjes uit Sailor collectie van MAC... vooral omdat ik weet dat ik vandaag waarschijnlijk ga kopen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teveel ben ik bang. Wat producten van MAC en Sleek.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Boven op mijn lijstje staat een prachtig paars palletje van Yves Saint Laurent! Ik zag hem & mijn oog was er meteen op gericht! Een schitterend product! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een trenchcoat van Denny Rose... (zie mijn blog: http://meninasbeauty.wordpress.com/2012/05/11/fashion-favorites-tag/)
  Zoooo mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nagellak van Dior.. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.