woensdag 16 mei 2012

Limited edition gemist?Limited edition collecties worden steeds populairder. LE collecties zijn producten die tijdelijk te koop zijn. Als ze uitverkocht zijn heb je pech en ben je te laat. Daardoor hebben ze zo'n hoog 'hebben' gehalte. Ja, ik ben een sucker voor limited editions. Maar wat als de producten al uitverkocht zijn? 
De bekendste LE's zijn van M.A.C., maar het nadeel voor mij is dat er geen M.A.C. counter bij mij in de buurt zit. Ik ben dus standaard te laat voor deze collecties. Ik moet het dus doen met de foto's van andere bloggers. Maar naast M.A.C. hebben ook Dior, Chanel, Yves Saint Laurent, Sisley, Makeup store, Catrice en Essence LE collecties. 

Doordat wij bloggers steeds meer over LE's schrijven, graven wij ons eigen graf. LE's zijn razend populair geworden en dus ook snel uitverkocht. Vandaag wat tips om alsnog jouw LE binnen te slepen.


Bezoek een dorp!
Dit geldt niet voor alle merken. Maar ben ik te laat voor een Catrice LE collectie, zoals laatst bij de Revoltaire collectie, dan rij ik naar een dorpje. In het dorp zijn de collecties vaak minder populair, er wonen minder mensen met als resultaat dat ze daar de producten nog wel hebben terwijl het in de binnenstad al is uitverkocht. 

Nabestellen
Ooh wat wilde ik de blush van de Chanel voorjaarscollectie graag, helaas hij was al uitverkocht. Met twinkelende oogjes vroeg ik de verkoopster (inmiddels mijn collega) of ze hem niet kon proberen bij te bestellen. Natuurlijk lukt dit niet altijd, maar het is altijd het proberen waard. Sommige parfumerieĆ«n kunnen nog een LE product bijbestellen. Misschien heeft het hoofdkantoor er toevallig nog een liggen! 

Ebay en marktplaats
Zijn stap 1 en 2 niet gelukt? Niet getreurd want LE collecties worden ook vaak op ebay of marktplaats aangeboden. Dus niet meteen de hoop opgeven, maar even lekker ebayen! 


Webshops
Inmiddels zijn er steeds meer webshops die LE collecties verkopen. Zo heb je de webshop www.allcosmeticswholesale.com die merken zoals M.A.C., Estee Lauder, Dior, Urban Decay en Too Faced verkoopt. De LE collecties staan er niet direct op, maar komen een tijdje later online. Altijd dus de moeite waard om even te kijken.

Mochten alle 4 de tips niet gewerkt hebben en is je LE echt niet meer te koop. Kijk dan wanneer de volgende collectie uitkomt, neem vrij van je werk/school en ga de avond van tevoren al voor de deur liggen. Ja, je mag best wat extra producten meenemen om dit gevoel nooit meer te krijgen. Good luck!

Welke LE collectie heb jij gemist, waar je nu nog steeds liefdesverdriet van hebt? 

3 opmerkingen:

 1. Goh, LE kan ik altijd wat relativeren. Als ik iets gemist heb staat er volgende week waarschijnlijk weer wat anders te loeren naar mij. Dus niet erg als ik es iets niet heb kunnen vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb vooral met hele mooie blushes van LE's dat ze snel uitverkocht zijn en ik net te laat ben :( Maar ebay heeft me al vaker geholpen iets te krijgen wat ik vond, haha
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind LE verschrikkelijk! Dan heb je er een bemachtigd... Als je er dan inderdaad helemaal blij mee bent is ie niet meer te krijgen. Jammer... Maar goed dat houdt t exclusief, hihi toch maar wat zuiniger met die LE parfum...

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.