zaterdag 5 mei 2012

Question Time #72 Jouw favoriete merk?


Iedere zaterdag (deze keer op een zondag) stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

De Question van deze week:
Er zijn zoveel merken, maar iedereen heeft toch wel een lievelings merk. Dit kan een budgetmerk zijn of een luxemerk. Maar als je de drogist of de parfumerie inloopt, loop je bijna altijd eerst naar één merk. Daarna volgen de rest. Ik ben benieuwd welk merk dat is! 


Ik heb een grote, grote, grote liefde voor Chanel. Het kost dan een boel, maar ik ben erg tevreden over dit merk. Het enige nadeel vind ik dat de paletten van Chanel tegenvallen. Maar alle andere producten zijn gewoon geweldig! Dus als ik een parfumerie inloop, loop ik regelrecht naar Chanel. Daarna naar de andere merken. In de drogisterij loop ik altijd door naar Catrice in de kruidvat. Dat is eigenlijk ook het enige merk waarvoor ik naar de drogist ga. 

Wat is jouw favoriete merk en waarom?

Heb jij nog een Question Time idee? Stuur dan een mailtje naar p.beekwilder@hotmail.com

3 opmerkingen:

 1. Estée Lauder en Urban Decay ! EL voor de skincare, foundation, oogpotloden en mascara, UD voor de oogschaduw. Ze zijn allebei niet goedkoop maar wel elke cent waard !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een moeilijke keuze. Ik denk Too Faced, Mac en Urban Decay.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. DIOR!!!!! Without a doubt!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.