zaterdag 19 mei 2012

Question Time #74 Liever te laat? Of toch op tijd?


Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 


De Question van deze week:
Iedereen heeft het weleens meegemaakt... Je schrikt wakker en ja hoor! Je moet direct in je kleren schieten en naar school. Niet even douchen. Geen ontbijt. Geen tijd om leuke kleding uit te zoeken. Geen tijd om je band nog op te pompen. Geen tijd voor make-up. Of toch wel....? Wat zou jij doen als je moest kiezen: Je bent te laat en moet direct te deur uit. Doe jij toch je make-up en kom je liever te laat, of kom je liever op tijd en dan zonder make-up?

Ik paradeer dan vrolijk zonder make-up de deur uit. Ik heb daar geen enkel probleem mee. Als ik bij de ICI Paris moet werken dar wordt het toch wel lastig om de hele dag zonder make-up te staan. Een beetje vreemd als ik make-up verkoop, maar het niet draag. Gelukkig heb ik daar een winkel vol met make-up die ik mag gebruiken. 

Kom jij liever te laat mét make-up of toch op tijd zónder make-up?

Heb jij nog een Question Time idee? Stuur dan een mailtje naar p.beekwilder@hotmail.com 

6 opmerkingen:

 1. Liever te laat met make-up. Ik ga dan niet me normale routine doen, maar wel even snel mascara en foundation.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dan maar zonder make-up. Ik ben liever wel optijd.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. toch maar liever laat ;) als ik me verslaap dan doe ik wel sneller me make-up dan normaal. dan ga ik bijvoorbeeld niet 100% nauwkeurig/ingewikkeld blenden - scheelt enorm veel tijd :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou niet van te laat komen, echt niet.. Eigenlijk vindt ik het gewoon verschrikkelijk, haha! Toch zal ik liever voor te laat gaan & met make-up de deur uit gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmmm ligt ook een beetje aan de situatie... Soms is op tijd komen zo belangrijk dat de make up dan helaas maar overgeslagen moet... Al krijg ik persoonlijk dan altijd een verschrikkelijk "kaal" gevoel.
  Ik ga toch maar voor op tojd zonder makenup denk ik,.. *auch*

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou sowieso voor te laat komen kiezen! Ik heb echt de ballen niet om naar school te gaan zonder make-up! Ik zou liever een uurtje nakomen (:

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.