woensdag 23 mei 2012

My Precious! Blush Horizon de ChanelMijn dierbare Chanel blush Tweed Fuchsia is van haar troon gestoten. Ook deze keer is het weer een limited edition product én het is wéér een Chanel. Blush Horizon de Chanel heeft haar plek ingenomen als favoriete blush van Pretty Beauty Land! 

 

Deze blush komt uit de voorjaarscollectie 2012 van Chanel. Toen ik hem wilde hebben was hij helaas al uitverkocht. Gelukkig kon ik hem bijbestellen. Toen ik de prijs zag verdween mijn lievelingetje terug in de verkooplade. € 55,-.... Nee dit kon ik mijn portemonnee echt niet aandoen.


Na 3 maanden jammeren en zien dat hij nog steeds niet verkocht was, verraste mijn lieve mama me onder het mom 'alvast voor je verjaardag'. Ook al ben ik pas in juli jarig. De laatste keer dat ik door het huis sprong van geluk was toen ik mijn paard kocht 4 jaar geleden en deze blush maakte mij net zo blij. Ze is van mij! Beter laat dan nooit. Overal al maanden uitverkocht en ik heb haar weten te bemachtigen! 


De blush is een plaatje om te zien. Een prachtige zomerse zonsondergang! Het bevat prachtige peachy en roze tinten. En de inhoud is ook niet zomaar wat. Mijn andere Chanel blush bevat 5,5 gram en deze maar liefst 15 gram! Holy Sh**!


En kijk deze prachtige swatches! Ik heb links de bovenkant geswatched, in het midden de onderkant en aan de rechterkant de hele blush gemixed. Ik hou van lieve roze blosjes en daar zorgt deze blush perfect voor. Er zit een hele zachte glans in wat voor een gezonde glow zorgt. 

De blush fel aangebracht

Ja het is een flinke uitgave, dat geef ik toe. Maar ik ben er zo ontzettend blij mee! Doordat er zoveel inhoud inzit kun je er ook jaren mee doen. En ik ben gewoon gek op limited editions! 


Doordat het een LE is, is hij nu nog moeilijk te verkrijgen. Laatst schreef ik een heel artikel met tips om toch nog je LE product te bemachtigen. Dus wil je deze blush nog heel graag hebben? Check dan nog even dit artikel

Hebben jullie ook zo'n zwak voor limited edition producten? 

7 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.