zaterdag 30 juni 2012

Question Time #76 Beauty producten voor speciale gelegenheden?


Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 


De Question van deze week:

Heb jij beauty producten thuis die jij alleen tevoorschijn tovert wanneer je een speciale gelegenheid hebt? Een bruiloft, een feestje of wat dan ook? 
Nep wimpers draag ik bijna alleen maar bij foto shoots. Ik heb hele lange en volle wimpers van mezelf, dus eigenlijk heb ik ze niet nodig. Maar voor een foto shoot moeten de ogen er net dat extra uitspringen. Dan zijn mijn nep wimpers perfect! Ook draag ik bijna nooit bodylotion met een glitter. Deze draag ik eigenlijk alleen maar met een feestje en ook alleen maar als het zomer is. 

Welke beauty producten gebruik jij alleen bij speciale gelegenheden?

Heb jij nog een Question Time idee? Stuur dan een mailtje naar p.beekwilder@hotmail.com 

3 opmerkingen:

  1. bij mij ook wel nepwimpers, alhoewel ik die zo min mogelijk gebruik, kan er nog steeds niet mee omgaan :P en gel om glitters vast te "plakken", anders is ie te trekkerig op mijn ogen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik ook alleen maar nepwimpers bij feestjes waar ik naartoe ga.. Verder gebruik ik eigenlijk alles wel zo veel mogelijk! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.