maandag 2 juli 2012

Lago di Garda!

 

Als jullie dit lezen begint mijn 3de dag Lago Di Garda. Afgelopen vrijdag liep om 6.00 's ochtends de wekker af. VAKANTIE! Om 7 uur stapte ik in de auto om richting Italië te tuffen. Na een overnachting in Oostenrijk kwamen wij zaterdagmiddag aan. Even lekker 14 dagen op vakantie aan het Gardameer. Ik zit tot 14 juli lekker in Italië bij het schattige dorpje Peschiera. Dingen die op de planning staan zijn zonnen aan het Gardameer, zwemmen, dobberen op mijn tweepersoons luchtbed, Moscato drinken, pizza's eten, pasta's eten, Tiramisu eten, Spritz Aperol drinken (Italiaans aperitiefje), shoppen, slapen en vooral doen waar we zin in hebben. 

Na een heel hectisch jaar heb ik er echt behoefte aan om met mijn billen aan het Gardameer te liggen. Even helemaal bijkomen zodat ik dadelijk fris en fruitig terug kom. Ik heb helaas niet 14 dagen vooruit kunnen  schrijven. Mijn excuses daarvoor. Ik probeer zoveel als mogelijk is te updaten. Ik heb mijn laptop bij en kan hier hopelijk ergens wifi krijgen. Lieve bezoekers, ik ga mijn best doen! 

Dat was even een korte update voor nu. Ik ga snel weer richting het meer. Lekker met een boekje en mijn laptop genieten van het weer. De temperatuur hier is ongeveer 33 graden, dus dat is prima uit te houden! Hopelijk is het in Nederland inmiddels ook wat beter weer!

Ik zie jullie snel weer!

Liefs,
Patty

5 opmerkingen:

 1. Geniet er maar van hoor, dat heb je dubbel en dik verdiend !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, ik ben er ook geweest! Ik zat bij Cisano, geweldige tijd gehad! Veel plezier!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele fijne vakantie!! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.