dinsdag 24 juli 2012

6x Zomerse lipsticks


Ik hou van kleur! En ik hou van gemak. Daarom vind ik het ideaal om lipsticks te gebruiken, in plaats van Picasso te spelen met oogschaduw. Daarom vandaag mijn top 6 van mijn ultieme zomer lipsticks.

Ik draag eigenlijk alle kleuren lipsticks op donkerbruin na en kleuren met een metallic glans. Dat staat mij simpelweg niet. Verder verschijn ik vaak met roze, rode of koraalkleurige lippen. Dat zijn ook de voornaamste kleuren die in mijn top 6 staan.Op nummer 6 staat een lipstick van Clinique. De high impact met SPF 15 in de kleur Red-Y to wear. Dit is een long lasting lipstick die redelijk mat op komt en écht rood is. Echt sneeuwwitje rood met een koele ondertoon.Plaat nummero 5 gaat naar een budget lipstick van de Action. MAX lips in de kleur Poppy Peach. Een peachy koraal kleurige lipstick met een roze ondertoon.Nog een Max lips kleur in mijn top 6. Dit is mijn perfecte nude kleur. Silky Nude is een prachtige beige tint, die precies 1 tint lichter is dan mijn huidskleur. Hij dekt geweldig en is lekker budget!Dior Addict Extreme in de kleur 536 Lucky kan natuurlijk niet ontbreken in mijn top 6. Deze rood roze kleur met gemiddelde dekking is echt prachtig. Hij werkt verzorgend, maar blijft toch goed zitten.Op nummer 2 de nieuwste Maxfactor lipstick in de kleur Bewitching Coral. En zoals de naam al verklapt is dit een prachtige koraal kleurige lipstick. Ook deze lipstick wordt prachtig mat en blijft ongelofelijk lang zitten.*trommelgeroffel* voor plaats nummer 1. Deze gaat zonder twijfel naar nóg een MAX lips lipstick! Deze keer in de kleur Hot Pink die fel roze is. Echt een geweldige kleur. Budget producten hoeven dus niet per definitie slecht te zijn, ze hebben zelfs 3 van de 6 plekken uit mijn top 6 zomerse lipsticks verdiend!

De MAX lips zijn te koop bij de action. Clinique en Dior bij luxe parfumeriën en Maxfactor bij de drogisterij.

Wat is jouw favoriete zomerse lipstick?


12 opmerkingen:

 1. Poppie peach en hot pink vind ik het mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow, wat een mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik twijfelde al steeds om de MAX lipsticks te kopen, maar nu ben ik verkocht. Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lucky vind ik (net als Plaza) trouwens super voor de zomer! Mometneel draag ik vaak felroze of een Tom Ford nude lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooie lipsticks! Die nude is inderdaad echt wel perfect voor jou, ik ben nog op zoek naar mijn ideale nudekleur

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooi! die van dior is heel natuurlijk! like!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 'in plaats van Picasso te spelen met oogschaduw' Haha grappig. Ik hou ook van een lekker kleurtje op mijn lippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De eerste & de ene laatste zien er echt goed uit! Precies mijn kleurtjes! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh poppy peach en bewitching coral zien er geweldig uit. Ik moet echt maar eens meer lipstick gaan dragen... Zo'n makkelijke manier om er snel opgemaakt uit te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw hele mooie kleurtjes! Ik zou deze kleurtjes zelf ook dragen in de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.