woensdag 25 juli 2012

Outfit Of The Day: Birthday Girl


Ook al vierde ik mijn verjaardag niet uitgebreid, toch wil je je extra opdoffen. Het grote feest is pas in Augustus (dan mag ik me nog een keer opdoffen). Op mijn verjaardag kwam wel wat visite langs en 's avonds ging ik uit eten in Den Bosch met mijn vriendje. En tjaa, dan wil je er toch wel leuk uit zien. Je bent immers jarig...!

Ik draag een jurkje met een slangenprint en hij is gemaakt van een glimmende stof. Toen ik hem zag hangen in de winkel was ik verliefd. Er is alleen een minpuntje aan de jurk. De zijkant is doorzichtig, wat ik net een tikkeltje too trashy vond. 

Gelukkig hing daar in die winkel mijn tweede liefde. Een prachtig beige colbertje die het jurkje van trashy omtoverde in classy. De 2 items passen perfect bij elkaar. De gouden rits aan de voorzijde van de jurk komt ook weer terug in het kettinkje die aan de riem van het colbertje hangt. They are meant to be...


Toen ik de outfit paste droeg ik deze schoenen, maar eigenlijk wilde ik ze niet meenemen. De jurk was € 25,-, maar om hem te kunnen dragen moest er een colbertje op van € 85,-. Uiteindelijk kreeg ik het colbertje mee voor € 65,- en mijn stiefvader stond erop dat ik de schoenen mee zou nemen, dus die kreeg ik van hem.  Zo had ik in één klap mijn verjaardags outfit bij elkaar. 


Die dag droeg ik een subtiele bruine smokey eye, gemaakt met het Oh So Special palette van Sleek en ik gebruikte de highlighters uit het Summer Eye Palette van Too Faced. Mijn prachtige Chanel blush pronkte op mijn wangen met een gouden P2 highlighter erboven. Maar waar de hele look om draaide was mijn favoriete (en niet geheel onbelangrijk: kiss proof) lipstick van Max Factor in de kleur Bewitching Coral. Een geweldige koraal kleurige lipstick die bijna mat opkomt. 


Het was een zeer geslaagde dag, ik ben goed verwend qua cadeautjes en uit eten gaan is natuurlijk altijd heerlijk! Nu is het weer een heel jaar wachten geblazen. Maar nu kan ik lekker gaan genieten van mijn 21ste levensjaar. 

Doffen jullie je altijd extra op voor je verjaardag? 

8 opmerkingen:

 1. Gelukkige verjaardag! :) De schoenen zijn heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel mooi uit! en wat een geweldige schoenen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alsnog gefeliciteerd! Je outfit ziet er ook zo leuk uit & je scchoenen... Gorgeous! Ze zijn te mooi, yey! :')

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke outfit! Al zou ik zelf de panty skippen :) 'x

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.