Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

maandag 23 juli 2012

Lancôme Hypnose Doll Eyes Waterproof mascara


Lancôme staat voor mij bekend om haar mascara’s. Mijn favoriet is toch wel de hypnose drama, ik denk een van de best-sellers van de Lancôme mascara’s. Voor de website testte ik de Hypnose Doll Eyes waterproof. Een echte vakantie musthave.


Het product
Op veel producten staat ‘waterproof’, maar hoe waterproof is deze mascara? Volgens Lancôme zijn hun waterproof mascara’s écht waterproof in zowel zoet- als zoutwater. Ik gooide de mascara in mijn beautycase en nam het mee naar Italië voor de ultieme vakantietest. 2 weken lang moest deze mascara de zon, zoetwater en chloorwater doorstaan.

De mascara zit verpakt in een mooie, zwart glanzende verpakking die versierd is met bloemen. Het borsteltje loopt van breed naar smal, zodat je gemakkelijk bij alle wimpers kunt. En raar, maar waar… Deze mascara ruikt lekker! Ja ik heb serieus aan de mascara geroken. De prijs van deze mascara is € 29,50. Toch een flink bedrag voor een mascara. 



Het gebruik
De mascara separeert de wimpers gemakkelijk. Geeft vooral veel lengte, maar maakt de wimpers niet veel dikker. Het geeft niet het drama effect zoals mijn favoriet Hypnose Drama. Ik vind het prettig om mascara te gebruiken als ik aan het zwembad lig, maar ik wil niet als een pandabeer uit het water komen. Maar hitte en water en zelfs veeeel water, is geen probleem voor deze waterrat. Het doorstaat het allemaal.



Eindresultaat
De mascara had wat meer volume mogen geven aan mijn wimpers, maar verder is het een hele fijne mascara. Hij klontert niet, separeert de wimpers en is écht waterproof. Het is niet echt een budget mascara, maar je krijgt waar voor je geld. De Lancôme Hypnose Doll Eyes was de enige mascara die ik mee nam op vakantie, maar ik heb mijn andere mascara’s amper gemist. Als je opzoek bent naar een goede waterproof mascara’s dan is de Doll Eyes een prima keuze. Wil je toch meer volume, dan is de Hypnose Drama ook in waterproof verkrijgbaar.

Cijfers
Product 8/10
Verpakking 8/10 
Prijs 6/10 
Gebruiksgemak 8/10 

Eindcijfer 7,5

Lancôme is verkrijgbaar in de parfumerie. 


Wat is volgens jou de beste waterproof mascara?

10 opmerkingen:

  1. Wat goed! Je wimpers zien er in ieder geval super lang ut! Ik hou erg van de waterproof van La Roche Posay, uit de apotheek.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er erg goed uit ! Ik gebruikte op vakantie een waterproof mascara van Catrice, was prima maar niet wauw. Jammer dat deze zoveel kost.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je wimpers geven echt een effect! Althans, dat lijkt op de foto! Een goede volume. Ik ben zelf verder niet echt van de waterproof, helaas. Ze doen niets met m'n wimpers! Deze ziet er wel goed uit op de foto. (:

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er uit als een hele fijne mascara! Maar ik ga dit jaar niet op vakantie dus ik heb niet echt waterproof nodig haha ;).

    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er goed uit zeg! Zelf zou ik het geld er alleen niet voor over hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wauw dat is pas echt waterproof! wel jammer van het volume..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, je hebt echt mooie lashes, ook zonder de prachtige mascara. Sowieso vind ik hem gorgeous, hij separeert je wimpers mooi, en geen klontjes. Top!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ziet er super fijn uit! En wat een volume heb je op je wimpers!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.