dinsdag 17 juli 2012

Too Faced Summer Eye Palette


Ik wist niet dat Too Faced met een Limited Edition palette kwam deze zomer. Wat een geluk dat ik er tegenaan liep in Milaan. Ik was meteen obsessed door de prachtige kleuren. Deze palette heeft werkelijk alles. Koraal, roze, groen, bruin en goudtinten. Gorgeous!


Het product
Zoals altijd bedacht Too Faced weer geweldige namen voor de oogschaduws. Peach Fuzz, Coral Rush en Toasted Coconut. De oogschaduws zitten verpakt in een mooi kartonnen doosje. Deze is wel platter dan het Natural Eye Palette, maar dat vind ik op zich wel prettig. De verpakking en de oogschaduws zelf zijn gewoon een plaatje op naar te kijken. Een nieuw pronkstuk voor in mijn stash! Het palette van Too Faced kost in Nederland rond de € 40,-. 
Het gebruik
De pigmentatie is van Too Faced altijd super. Zo ook weer in deze palette. Bijna alle kleuren zijn goed gepigmenteerd, op Peach Fuzz en Sunbeam na. Deze zijn allebei minder gepigmenteerd en lijken erg veel op elkaar. De andere kleuren zijn wel allemaal verschillend en super gepigmenteerd. Je kunt met de kleuren alle kanten op. Je kunt een natuurlijke ooglook maken, maar ook een heftige ooglook met felle kleuren. Het palette bevat shimmer, matte en parelmoer oogschaduws. Benieuwd naar de swatches?Het resultaat
Too Faced had mijn hartje al gestolen op het gebied van paletten. Ook deze Summer Eye palette zal moeiteloos aan mijn favorieten toegevoegd worden. Too Faced zorgt voor oogschaduws met een goede pigmentatie (op de 2 highlighters die veel op elkaar lijken na), verpakt in een schitterende verpakking. Zoals altijd zitten er ook 3  ‘How to do’ kaarten in met prachtige ooglooks. De paletten zijn niet heel budget, maar ik koop liever 1 schitterende palette van Too Faced dan allemaal losse budget oogschaduws.Ik maakte natuurlijk ook nog een look met dit spiksplinter nieuwe palette. Op mijn ooglid gebruikte ik Coral Crush. Op het wenkbrauwbot droeg ik de highlighter Sunbeam. De Highlighter Sugar Sand gebruikte ik in mijn binnenste ooghoek. Mijn crease zette ik aan met Chocolate sun. Onder mijn oog draag ik ook Coral Crush en Chocolate Sun. 
Cijfers
Product 8/10
Verpakking 10/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 8/10 

Eindcijfer 8,25

Too Faced is verkrijgbaar bij de Sephora. 

Heb jij al ervaring met de paletten van Too Faced?

7 opmerkingen:

 1. Mooie pallet en de look ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een waanzinnig mooi palette! Je look vind ik ook erg geslaagd.Ik heb zelf geen palettes van Too Faced, maar wel 2 oogschaduws waarover ik heel tevreden ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtige palette! had hem in de winkel ook geswatched, maar niet gekocht vanwege de glitterige finish.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaloers! Ik wil die ook! De kleuren zijn echt super mooi! Helaas is de prijs ook erg mooi..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oee mooooi!! en wat een toffe look zegg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Woa, de palette is echt om van te houden! De pigmentatie is ook weer op en top. Sowieso Too Faced.. echt .. mind is blown. Mooie look heb je er ook mee gemaakt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supermooi palette, en je ooglook is ook prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.