maandag 13 augustus 2012

My Fashion Must Haves #2


Gisteren konden jullie deel 1 van My Fashion Must Haves al lezen. Vandaag de laatste 5 items die in iedere kledingkast zouden moeten liggen. Benieuwd wat er nog meer in mijn kledingkast ligt? 


Love your Blazers! 
Ik begon ooit met alleen een zwarte blazer (die ik nog steeds vaak uit de kast trek), maar inmiddels heb zo'n 7 andere blazers erbij. Een blazer maakt iedere outfit chique en ze houden je lekker warm. Ik draag liever een blazer dan een jas. Het staat mooier en is vooral in de herfst een betere oplossing zo'n dikke jas. Zoals je in het bovenstaande filmpje kunt zien, kun je een blazer op heel veel verschillende manieren dragen. Daarom is het zo'n perfect kledingstuk. Maar ook op een wit shirt en een simpele rok, staat het super chique. 


The Big Belt
In deel 1 konden jullie al het dunne riempje zien. Een item dat ik ook vaak uit de kast pak is een grote, brede riem. Deze draag ik of om mijn heupen of om mijn taille. Op de foto draag ik hem op een simpele zwarte kokerrok, om de rok meer uitstraling te geven. 


The Perfect Black Dress
Bijna iedere Fashion liefhebber heeft het over The Perfect Black Dress. Dit is mijn Perfect Black Dress die ik altijd en overal zou kunnen dragen. En juist omdat het zo'n simpele zwarte jurk is, kun je het met alles combineren. High Heels met panter print? Geen probleem. Een grote sjaal, een dunne riem, brede riem, een blazer, een vest, een panty.... Het kan allemaal! En zo zou je 1 simpele jurk 7 dagen in de week kunnen dragen. Als je hem maar iedere keer anders combineert. In het bovenstaande filmpje kun je wat inspiratie op doen om je Black Dress mee te combineren.


Always wear a Blouse!
Blouses heb je vele kleuren en printjes. Ik ben gek op blousejes! Helemaal in combinatie met een zwarte rok en een riempje (zoals bij The Small Belt). Op de foto draag ik een wit met roze blouse met een poedel print. (Jup er staan poedels op...) Erg cool! Maar je kunt natuurlijk ook een zwarte of een witte blouse dragen. En je kunt ze op een broek of een rok combineren. Je kunt ze open en dicht dragen en je kunt ze combineren met een sjaals of een riem. 


Wear Jewelry!
Sieraden zijn echt de finishing touch voor je outfit! Soms wanneer ik erg lui ben, trek ik een simpele broek aan en t-shirt en het enige wat ik erbij draag is een lange ketting. Klaar is kees! En niemand die ziet hoe simpel mijn outfit is. Ik draag nooit heel veel sieraden. Een lange ketting is toch echt wel mijn favoriet! 

Dat waren mijn 11 Fashion Must Haves. Zoals je kunt zien combineerde ik bijna alle kledingstukken met elkaar. Ook zag je de zwarte rok vaak terug komen. Ook dat is wat mij betreft een echte Must Have! Het belangrijkste van je kledingkast, is dat je genoeg basics hebt waarmee je het kunt combineren. Zo kun je heel veel verschillende outfits maken. Go shop some basics!

Welke Must Haves heb jij al in je bezit? 

4 opmerkingen:

  1. Een blazer is voor mij echt een must-have! Ik heb nu een zwarte & een fel roze. Voor mij genoeg! Verder ben ik nog niet echt into the fashion, helaas. Binnenkort toch iets meer aan doen. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De blazer en the black dress...daarover ben ik het met je eens. Een blouse staat mij totaal niet, het maakt mij papperig en bomma...en dat wil ik niet :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I'm so glad to have found such an educational article, your clothes are fashionable. I like that black dress, it looks very nice. Moreover, it makes your shape so thin. Ordering custom writing essays is easy as counting to three.

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.