woensdag 15 augustus 2012

Swatches Catrice Cucuba Collectie


Niet alleen liggen de nieuwe producten van Catrice in de winkel. Ook de nieuwe Limited Edition collectie Cucuba is er te vinden. In een eerder artikel konden jullie al lezen hoe nieuwsgierig ik was naar deze kleurrijke Caribische collectie. 

Ik geloof vanaf nu in liefde op het eerste gezicht. Zonder de Loose Eye Shadows te swatchen gooide ik ze in mijn winkelmandje. My Precious


Liefde op het eerste gezicht bestaat dus echt... Ik móést dan ook alle 5 de kleuren van de Loose Eye Shadows hebben. Salsa Cubana, Take it mint, Havana Drum, Sunny Side en Reggaeton zijn vanaf nu te bewonderen in mijn stash. Ze hebben een prachtige metallic glans en zijn geweldig gepigmenteerd. (Ik voel inspiratie opkomen voor een look!) En deze Loose Eye Shadows heb je al voor € 2,99 per stuk... 

Mijn favoriete kleuren zijn toch wel de prachtige shiny, mint groene kleur, Take It Mint. En mijn tweede favoriet (hoe kan het ook anders) de koraal kleurige oogschaduw met de naam Salsa Cubana. 


Ook de Bronzing Powder stond hoog bovenaan mijn verlanglijstje. Deze Limited Edition bronzer is een bijna matte natuurlijke bruine kleur. Perfect om mee te shapen! En het is nogal een flinke bronzer. En met flink, bedoel ik ook echt flink. Of beter gezegd: huge! De bronzer is zo groot als de palm van mijn hand en bevat maar liefst 23 gram prachtige matte bronzing powder. De bronzer kost € 4,59.


Als laatste kocht ik de Liquid Shimmer Eye Liner, een extreme long lasting eye pencil, in een hele coole mint groene kleur. Dat 'shimmer' had Catrice wel weg mogen laten. Ik vind de eyeliner eigenlijk super mat. Gelukkig is de eyeliner wel dekkend en ben ik heel benieuwd hoe die bij een ooglook staat. Ook de Eyeliner kost € 2,99. 

Natuurlijk heb ik swatches gemaakt van alle producten! Ik kon jullie deze prachtige producten toch niet onthouden? Pak er maar alvast een bakje bij, want de swatches zijn om van te kwijlen. 


De collectie bevat ook nog een Liquid Liner in een bruine tint. En ook nog twee Soft Colour lipsticks, maar die vond ik niet gepigmenteerd genoeg. Bij deze collectie horen ook nog 5 nieuwe lakjes, in dezelfde kleuren als de Loose Eye Shadows. 

Catrice is alleen verkrijgbaar bij het Kruidvat. Het is een Limited Edition, dus wees er snel bij om toch nog een product te scoren!

Welk product of kleur vinden jullie het mooiste? 

8 opmerkingen:

 1. Mooie producten! Ik heb het gele lakje, de rode lipstick en de bruine eyeliner :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk! ik heb twee lakjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Mooie kleuren! Ben benieuwd, denk dat ik vandaag nog eventjes ga kijken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtjes! Vooral de kleur take it mint zou ik wel willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke kleuren, ik vind de zachtroze kleur het mooiste

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De oogschaduws en de eyeliner zijn prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie pigmentatie hebben de oogschaduws, goed om te zien! De eyeliner is trouwens ook een echte eyecatcher uit de collectie!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.