vrijdag 10 augustus 2012

Pretty Beauty Lands Beauty News #1


Dagelijks vind ik leuke persberichten in mijn inbox. Nieuwe producten, verbeterde producten, limited edition collecties, enzovoorts, enzovoorts. Het zijn er teveel om ze allemaal met jullie te delen. Maar in dit nieuwe onderwerp, 'Pretty Beauty Lands Beauty News' kies ik iedere keer de leukste persberichten uit. Ik wil jullie al deze leuke nieuwtjes natuurlijk niet onthouden! 
The Body Shop 'Laad je op met het beste van de natuur!'
Oh, wat hou ik van The Body Shop producten en ik word dan ook razend enthousiast als ik hoor dat ze weer met nieuwe producten uitkomen! Eind Augustus 2012 ligt hun nieuwe Tea Tree lijn in de winkels. Deze nieuwe lijn helpt huidproblemen te bestrijden dankzij de natuurlijke reinigende werking. In deze nieuwe lijn zit een Pore Minimiser, Skin Clearing Lotion, Tea Tree Oil, Skin Clearing Toner, Skin Clearing Foaming Cleanser, Skin Clearing Facial Wash, Blemish Gel en Blemish Fade Night Lotion. Ook komen ze begin September 2012 met 5 nieuwe geuren! En de TBS is goed bezig met nieuwe producten, want ook zij komen met de All-In-One BB Cream waar ik erg nieuwsgierig naar ben! 


Nieuw biologisch cosmeticamerk: Cattier-Paris
Biologische cosmetica is echt een hype aan het worden. Gelukkig is Nederland nog een biologisch merk rijker. Cattier-Paris is vanaf nu namelijk ook in Nederland verkrijgbaar! De eco-bio-gecertificeerde douchegels, bodylotions en gezichtscrème zijn verantwoord, prettig in gebruik en effectief. Al bijna 45 jaar selecteert het merk zachte en natuurlijke ingrediënten om een complete reeks biologisch gecertificeerde schoonheids-, reinigings- en verzorgingsproducten te kunnen aanbieden. In de Benelux introduceren zij nu 35 producten. Deze producten zijn vanaf nu te koop bij diverse natuurvoedingswinkels, bij de winkels van Gezond & Wel en bij een aantal Dio-drogisten dat werkt met het Madelief concept. Daarnaast zijn ze ook online te bestellen op de website van Cattier-Paris zelf. 


L'Occitane LE Shea Butter Fortune Flowers
L'Occitane komt met een nieuwe Limited Edition Collectie waar 4 producten in zitten, die zijn geïnspireerd op de West-Afrikaanse tradities. In deze LE collectie zit een handcrème, lippenbalsem, Ultra Rich Body Cream en een Solidarity Soap. De producten zijn in 3 geuren verkrijgbaar die allemaal een naam van een geluksbloem hebben gekregen: Rose Petals, Date Bouquet en Mango Flower. De Solidarity Soap is ontwikkeld voor het goede doel en de gehele winst van de zeep wordt geschonken aan NGO's die de gezondheid van de ogen verbeteren in de landelijke gemeenschappen van ontwikkelingslanden door er verzorging van hoge kwaliteit aan te bieden. Go L'Occitane! 

Dat waren de Beauty Nieuwtjes van deze keer alweer! Binnenkort kunnen jullie weer een nieuw deel van Pretty Beauty Lands Beauty News verwachten!

Vinden jullie het leuk om op deze manier de persberichten te lezen?

2 opmerkingen:

  1. Leuke nieuwtjes, ik vind het erg makkelijk om zo goed op de hoogte te zijn van de laatste veranderingen op beautygebied!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. l'occitane <3 ben heel benieuwd naar deze producten!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.