zaterdag 11 augustus 2012

Question Time #82 Hoe vaak ga jij naar de kapper?


Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

De Question van deze week:
Iedereen gaat weleens naar de kapper, maar hoe vaak ga jij? Ga jij netjes iedere 6 weken en verander jij iedere keer van model? Of ga jij eens in het half jaar en knip je alle dode punten er in een keer af? 


Aangezien ik mijn haar rood verf, heb ik eigenlijk geen keus. Ik moet echt iedere 6 -8 weken naar de kapper om het te verven. Rood loopt ontzettend snel terug in kleur. Meestal ga ik netjes om de 7 weken om mijn kleur weer op te peppen. Knippen doe ik niet iedere keer. Maar nu mijn haar langer wordt wil ik het wel iedere 7 weken gaan doen. Mijn punten worden anders echt heel droog en dood. Dan word ik net een pluis konijn. Dus eigenlijk ben ik wel heel braaf qua het naar de kapper gaan. 

Vroeger veranderde ik wel heel vaak van model. Nu laat ik het vaak in laagjes knippen. Nu verander ik vaak van kleur. Zo heb ik inmiddels al blond, donkerblond, lichtbruin, donkerbruin, oranje, koperrood, knalrood en zwart gehad. Welke kleur zal ik de volgende keer eens uitkiezen... 

Hoe vaak ga jij naar de kapper en verander jij vaak van model?

Heb jij nog een Question Time idee? Stuur dan een mailtje naar p.beekwilder@hotmail.com 

8 opmerkingen:

 1. Eerlijk gezegd ga ik hooguit 1x per 6 maanden naar de kapper..ik vergeet het, heb geen zin, weet niet wat ik wil.. dit zijn vaak de redenen waarom ik het zo lang uitstel. Maar nu op 1 september, dat is zelfs 9 maanden (!) na mijn laatste kappersbezoek heb ik eindelijk een afspraak en ga ik zelfs iets met verf doen en dat is heel gewaagd voor mijn doen kan ik je vertellen ;-) Ik vind die mooie rode lokken jou trouwens erg goed staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet zo vaak, een x per half jaar. En dan nog zegt de kapster dat mijn haar er goed uit ziet. Op die manier groeit het bij mij sneller. Verven doe ik niet meer, heb ik ooit 1x gedaan en daar is mijn haar zo kapot van gegaan. Toen moest ik ineens wel één x in de 6 weken omdat de punten kei dood waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga echt maar heel weinig naar de kapper, 1x of 2x per jaar en alleen om te knippen. Ik heb vrij makkelijk haar (wel dik en veel) en ik verf het niet. Ook is het lang waardoor knippen niet heel vaak noodzakelijk is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hangt er van af of het nodig is en ik tijd heb

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Awh, dit is een lastige vraag! Ik ga denk ik 2 á 3 keer per jaar naar de kapper, volgens mij. Vaak is het niet nodig! Qua model is het heel verschillend, haha. Ligt er vaak aan of ik zin heb in iets anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik ga zodra mijn uitgroei mij gaat irriteren :) meestal is het eens per maand, ergens aan het begin van de maand of een week later. net hoe het uitkomt. punten laten bijknippen doe ik niet zo vaak: maar eens in het halfjaar, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.