zaterdag 4 augustus 2012

Question Time #81 Quality Time voor jezelf


Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

De Question van deze week:
Gisteren ging het artikel over Quality Time met jezelf. Nu ben ik benieuwd hoe vaak jullie momentjes voor jullie zelf hebben en hoe jullie die besteden. Eigenlijk kun je alles lezen in het artikel van gisteren. Ik neem denk ik 2 á 3 keer per week even een Quality Time voor mezelf. Meestal doe ik dat met Beauty avondjes of ik kijk lekker een paar afleveringen van de serie Nip Tuck achter elkaar. 

Hoe vaak neem jij Quality Time voor jezelf en hoe besteed jij die?

Heb jij nog een Question Time idee? Stuur dan een mailtje naar p.beekwilder@hotmail.com 

3 opmerkingen:

 1. Het is bij mij heel verschillend! Gisteren had ik echt even een momentje voor mezelf nodig. Had een avond hard gewerkt en was echt kapot + dat mijn nagels echt helemaal kapot zijn nu. Terrible! Toen ben ik even iets lekkers wezen klaarmaken, sapje erbij en met de voetjes om hoog gegaan niets doen. Heerlijk zo'n momentje & het is echt zo belangrijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verschillend. Soms dan pamper ik mezelf met een douche, maskertje en bodylotion. Of neem ik weer een nieuw manicure. Maar dat is niet standaard, soms besteed ik te weinig tijd aan mezelf omdat ik zo in het bloggen opga ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. voor mij is het ook verschillend. Soms doe ik een beautykuur, soms ga ik buiten lezen en soms ga ik gewoon naar de paardjes.
  Maar is het vaak een moment dat ik alleen wil zijn zonder gestoord te worden.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.