zaterdag 25 augustus 2012

Question Time #83 Shoppen in het buitenland


Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

De Question van deze week:
Helaas is Nederland geen Amerika en zijn niet alle merken in ons land te verkrijgen. Ga jij daarom weleens speciaal naar het buitenland om te shoppen? En spaar jij daar dan ook extra voor? 


Ja, ik ga weleens naar het buitenland om te shoppen. Soms naar België, maar dat is gewoon lekker dichtbij. Ik ben wel al eens naar Duitsland gegaan speciaal voor KIKO en ik ben van plan om binnenkort weer te gaan. Ik vind het leuk om in het buitenland te shoppen, en het liefste ontdek ik dan kleine, schattige winkels die je nergens anders vind. 

Ik zet ook altijd wat extra geld opzij. In Juli ben ik wezen shoppen in Milaan en ik kon alles kopen wat ik wilde kopen. En dat geeft best een lekker gevoel. Soms moet je gewoon met geld smijten! 

Ga jij weleens naar het buitenland om te shoppen?

Heb jij nog een Question Time idee? Stuur dan een mailtje naar p.beekwilder@hotmail.com 

6 opmerkingen:

 1. Ik vind het ook altijd leuker om in het buitenland te shoppen, ook al is het bv. Essence in Duitsland ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga ook wel eens naar Duitsland, vooral ook omdat het dichtbij is (en omdat ze daar gewoon meer hebben). Maar in Londen shoppen was ook gaf. Ik had toen wel geprobeerd ervoor te sparen, maar het was me niet echt gelukt :P Nu wil ik sparen om een keer in Amerika te shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yep. Ik doe ieder jaar Imats in Londen, is gewoon een must vind ik! Maar daar heeft mijn werk dan ook mee te maken natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga niet speciaal naar het buitenland om te shoppen maar als ik er ben ga ik wel op zoek naar beauty en make up. Drives my boyfriend crazy.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga nooit speciaal naar het buitenland om te shoppen, maar als ik bijvoorbeeld weet dat ik naar Duitsland ga dan maak ik wel een hele wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. duitsland inderdaad :) hebben ze heel andere dingen dan hier.. en in belgie zijn de jurkjes vaak leuker dan hier :)

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.