vrijdag 24 augustus 2012

Review: Hannah Active Mask


Mijn huid is nog nooit zo mooi geweest en dat heb ik allemaal te danken aan hannah. Ik schreef al eerder wat artikelen hierover, maar schreef eigenlijk nooit een review over een product. Inmiddels gebruik ik niet alle producten meer, maar er is één product die ik maar blijf gebruiken. Hannah Active Mask. Tijd voor een review dus! Het product
De Active Mask hoort bij de Blue Line, een lijn tegen acne. Maar dit masker is ook zeker in te zetten bij eczeem en andere huidproblemen en huidcondities. De Active Mask werkt namelijk zuiverend, licht peelend en stimuleert de doorbloeding. Dit zorgt voor een betere aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. 

Het product zit verpakt in een pompflacon, wat super hygiënisch werkt. De blauw/witte verpakking laat duidelijk zien dat het product bij de Blue Line hoort. Alhoewel ik verpakkingen van andere lijnen mooier vind. Maar gelukkig gaat het om het product. De geur van het product is ontzettend sterk, haast chemisch. En de kleur van het masker is ook apart. Je wordt er namelijk helemaal blauw van. De prijzen van het masker zijn 30 ml € 20,- en 100ml € 42,-. 


Het gebruik
Een tip van de huidcoach was om de verpakking op zijn kop neer te zetten en goed te schudden voor gebruik. Ik gebruik zo'n 3 á 4 pompjes voor mijn gehele gezicht. Ik breng het masker eerst op delen aan, ver van de ogen en de neus verwijderd. De geur is namelijk heel scherp en dat is erg vervelend bij de ogen en de neus. Daarom breng ik het pas als laatste bij de ogen aan zodat ik even voor een minuutje mijn ogen kan sluiten. Daarna is de scherpe geur weg en is er niets meer aan de hand. 


Het masker begint te tintelen en je voelt alles warm worden. Dat betekend dat het masker aan het werk is. Na een minuutje of 10 is het masker redelijk opgedroogd en kun je het verwijderen. Ik vind het het makkelijkste om het eerst te mengen met water, zodat het masker een beetje loskomt  van de huid. Daarna is het masker een stuk makkelijker te verwijderen. 

Het masker nadat het 10 minuten opzit. 

Eindresultaat
Aangezien het een masker is die op de doorbloeding werkt, word je dus een tomaatje. Nu is dat bij mij niet zo erg, aangezien de doorbloeding in mijn huid erg slecht is. Zelfs van harsen wordt mijn huid nog niet bijna rood. Maar dit masker zorgt zeker wel voor een rood kleurtje bij mij. Mijn huid voelt super schoon en alsof het ook echt aan het werk is gezet. 

Mocht je een gevoelige huid hebben dan zou je een dun laagje crème onder het masker kunnen gebruiken. Dat werkt dan als een soort buffer die de huid beschermd. Ik heb het op het begin met een crème eronder gebruikt, inmiddels is dat niet meer nodig. 

De geur is jammer genoeg niet zo lekker, maar ik vind het eigenlijk niet eens een probleem. Ik vind dit masker namelijk helemaal top en dan neem ik de geur voor lief. Stiekem vind ik het misschien wel iets hebben, dat die niet zoals alle andere maskers naar roosjes ruikt. 

(mijn wangen en mijn hals hebben een lichte rode gloed gekregen)

Cijfers
Product 8/10
Verpakking 8/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 7/10 

Eindcijfer 7,5

Hannah is verkrijgbaar bij een hannah huidcoach of op de hannahwebshop.com. Wel raad ik het af om dit product te kopen, zonder advies van een hannah huidcoach. Ik adviseer dus eerst een hannah Xperience om het optimale uit hannah te kunnen halen. 

Wat is jouw favoriete masker? 

3 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.