donderdag 23 augustus 2012

Tag: Before I Die


Ow jeetje, ik ben weer getaged! Deze keer door teddlicious voor de Before I Die Tag. De opdracht luidt als volgt: Zoek op Weheartit 10 plaatjes uit de 'before i die' serie en geef daarbij toelichting waarom je dit nog zo graag wilt doen. Natuurlijk liet ik deze tag niet aan mij voorbij gaan. 

Before i die.....
1. Be his bride
Volgens mij droomde ik dit al toen ik nog in de luiers zat. Ik zie een grote bruiloft voor me, met een schitterende witte grote jurk, inclusief een mega lange sluier. Een bruiloft in een mooie grote tuin met veel bloemen. En natuurlijk trouw ik dan met mijn grote liefde en leven wij nog lang en gelukkig... Is dat niet de droom van ieder meisje? 

2. Design my own dream house
Wat zou het geweldig zijn om ieder detail van je droomhuis te mogen bepalen. Ik zou niet eens een super groot huis willen, maar wel alles ingericht op mijn manier. Ik wil geen standaard huis en inrichting, maar iets speciaals! 


3. Grow old with someone i love
Als ik 2 oude mensen samen hand in hand ziet lopen dan denk ik altijd: Dat wil ik ook later! Hoe geweldig is het als je met je grote liefde oud mag worden. Dus ik hoop dat wanneer ik 80 ben mijn man en ik hand in hand boodschappen doen. So Sweet!

4. Have a dressing room
En niet zomaar een... nee een super, grote, mooie, luxe, chique! Dat is echt een eis aan mijn eigen huis, een aparte kamer voor mijn make-up en kleding. Hoe cool is dat?!

5. Be comfortable with how my body looks
Inmiddels ben ik al 8 kilo kwijt en begint de sportschool zijn vruchten af te werpen. Dus ik ben bijna tevreden met hoe ik eruit zie. En dat wil iedere vrouw denk ik..


6. Stop biting my nails
Ik heb een haat-liefde verhouding met nagels bijten. Op een of andere manier vind ik het heerlijk om te doen, maar zodra de nagel eraf is haat ik het weer. Inmiddels ben ik aardig op weg en heb ik nu een mini, mini, mini wit randje bij mijn nagels. 

7. Go into an airport and buy tickets for a random flight
Mijn droom vakantie is van tevoren niet weten waar je heen gaat. Gewoon 3 weken vrij nemen en zien waar je terecht komt. Gewoon 3 weken rondtrekken door een aantal landen, dan zul je zoveel prachtige dingen zien! 

8. Paint my front door pink
Dat zou echt iets voor mij zijn... Een roze voordeur. Hoe vet is dat?!

9. Own a pair of Louboutins
Ooh ik hou van Louboutins! Ik wil echt heel graag een paar hebben, maar ze zijn zo ontzettend duur. Maar ooit, ooit zal ik mijn eigen paar Louboutins hebben! 

10. Swim in an infinity pool
Dat lijkt mij zo ontzettend gaaf! Dat moet ik écht gedaan hebben voordat het niet meer kan! 

Ik vond het een erg leuke tag om te doen. Ik heb volgens mij heel weheartit gehad, om de vetste dingen te vinden. Vind jij de tag ook leuk, neem hem dan over op je eigen blog. En bij deze tag ik nog de volgende bloggers: peggytimmermans.bebeautykoning.compinkfairytale.netrovanice.com en beautygoddess.nl.

Wat wil jij nog perse doen voordat je dood gaat? 

8 opmerkingen:

 1. Ik volg je al een tijdje en je doet het leuk;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lijst, nr7 wil ik ook heel graag doen, maar moet nog de moed en het geld krijgen =]

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou dat lijkt veel op mijn dromen hoor. Leuke tag ! Ik zou graag naar de Verenigde Staten verhuizen en wie weet komt die droom zelfs binnen een paar jaar uit. Oh en trouwen, kindjes krijgen en gewoon gelukkig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kom dit altijd op tumblr tegen, zo leuk op te zien. Je krijgt er meteen motivatie van en het is gewoon lekker positief :) Ik ben het met alles eens behalve nummer 6 haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. blijft leuk om te zien ^^ dank je wel voor het taggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga de tag ook doen, heb hem al bij meerdere voorbij zien komen en vind hem echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.