Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

maandag 24 september 2012

Glossybox September 2012


De laatste Glossybox die ik jullie liet zien is alweer 4 maanden geleden, dus ik vond het wel weer eens tijd om jullie de inhoud van de Glossybox van September te laten zien. Deze maand staat de Glossybox namelijk in teken van MOOI Parfumerie die haar 5 jarige bestaan viert. In plaats van een zacht roze box kregen we deze maand een appeltjes groene doos, gevuld met producten die bij MOOI Parfumerie verkrijgbaar zijn én een waardebon van € 7,50 bij besteding vanaf € 40,-. 

Benieuwd wat ik verder in deze Glossybox vond?

Het eerste wat me opviel waren de twee parfum samples van Diesel Loverdose en de nieuwste geur van Cacharel, Catch... Me. Diesel Loverdose is een zoete geur met Vanille, zoethout en hout. En met zoet bedoel ik mierzoet, maar dan in positieve zin. De Cacharel Catch...Me is een zacht frisse bloemen geur met Petit Grain, oranjebloesem, amberachtige houttonen en amandelmelk. Deze geur is voor mij iets te soft. Ik hou wel van aanwezige, zwaardere geuren. 

Ook bevat deze Glossybox nog een handige vijl met het Glossybox logo als opdruk. Ook valt het oranje zeepje op in de doos. De Orange Soap is een frisse zeep met een lichte sinaasappel geur, gebaseerd op plantaardige ingrediënten. 


Tussen de producten ligt een doorschijnend glazen flesje verstop met een gele vloeistof. De Vital Oil van Broaer. In dit flesje zitten vijf verschillende oliën. Argan-, jojoba-, olijf-, macademia- en soja olie. Deze olie is geschikt voor haar, handen en lichaam. Naast deze multifunctionele olie zit er ook nog de Estee Lauder Advanced Night Repair Eye in. Een oogcrème in gelvorm die verfrissend en verzachtend werkt. Als laatste is er dan nog de nummer 1 mascara van Clinique. De High Impact mascara zou voor veel volume zorgen, precies het soort mascara waar ik naar opzoek ben. 

De Glossybox van deze maand zit vol met leuke producten. Ik ben vooral nieuwsgierig naar de Vital Oil en de oogcrème van Estee Lauder. Voor € 14,95 heb jij ook iedere maand je eigen Glossybox in huis! 

Heb jij de Glossybox al?

5 opmerkingen:

  1. Ziet er leuk uit, maar niet heel bijzonder naar mijn mening!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik geloof dat jij de eerste bent die positief is over deze glossybox, heb verder niet zo heel veel enthousiasme gelezen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb de glossybox al, maar in tegen stelling tot iedereen? heb ik een Essie nagellakje en een pincet?!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vond het opzich wel ene leuke box. Hij viel lichtelijk tegen.
    Liefs xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.