zaterdag 22 september 2012

Question Time #86 Meest vreemde product dat je ooit hebt gebruikt

 

Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

De Question van deze week:
DIY beauty producten zijn helemaal 2012. Op het internet vind je honderden recepten om je eigen scrub, masker en zelfs shampoo te maken. Maar wat is nou het meest vreemde ingrediënt dat jij op je lichaam hebt gebruikt? Heb jij je haar weleens gewassen met bier, je lichaam gescrubt met bruine suiker of aspirientjes als masker gebruikt? 


Ik zou het liefste iedere dag handgemaakt producten gebruiken. Ik vind het namelijk heel erg leuk om te doen! Helaas heb ik er te weinig tijd voor. Het meest vreemde product dat ik ooit op me gezicht heb gebruikt is avocado en havermout. 

Avocado gebruik ik voor gezichtsmaskers. Avocado is ideaal voor een droge huid, omdat deze vrucht voedt, hydrateerd en zacht maakt. Het recept voor dit maskertje kun je hier lezen. De havermout gebruikte ik om mijn gezicht mee te reinigen. Dit schijnt namelijk een geweldige natuurlijke reiniger te zijn. Wanneer je de havermout vochtig maakt, komt er een melkachtige vloeistof vrij die de droge huid voedt. 

Dat waren de meest vreemde ingrediënten die ik op mijn lichaam heb gebruikt. Zelf vind ik het eigenlijk helemaal niet meer vreemd om deze producten op mijn lichaam te gebruiken. Alleen mijn vriend keek er nog wel raar van op. Ach daar moet hij maar aan wennen...


Wat is het meeste vreemde product dat jij op je lichaam hebt gebruikt?


Heb jij nog een Question Time idee? Stuur dan een mailtje naar p.beekwilder@hotmail.com 

4 opmerkingen:

  1. Ik kan me inderdaad ook niks bedenken! haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb wel eens met komkommerschijfjes in bad geleden, at ze soms ook op, maar dat was volgens mij wel een gek gezicht. xD Of een homemade masker, zo een vieze, of pure sheabutter op mijn lippen. Niet echt raar, maar ook weer niet alledaags. xD

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.