donderdag 20 september 2012

Review Hannah Touch Of Silk


Tijdens een Hannah Xperience maakte ik kennis met het product Touch of Silk. Dit product won al de Beauty Press Innovation Award 2012. Natuurlijk wilde ik weten wat er nou zo bijzonder was aan dit product, waardoor het deze prijs in de wacht wist te slepen. 

Benieuwd wat ik van de hannah Touch Of Silk vond? Het product
Touch of Silk is een crème gemaakt op basis van siliconen die je over je dagverzorging aanbrengt. Je foundation zou er daardoor mooier uit gaan zien, of je zou zelfs geen foundation meer hoeven te gebruiken. 

Wat doet het product volgens hannah?
Deze multifunctionele, directe teintverbeteraar op basis van zijdezachte siliconen, egaliseert en matteert de teint onmiddellijk. De zijdezachte formule heeft een basis van hoogwaardige siliconen en is in staat om kleine oneffenheden onmiddellijk op te vullen en de teint perfect egaal en mooi gematteerd achter te laten. Dit maakt deze crème tot een directe, dagelijkse teintverbeteraar! Siliconen worden veelvuldig ingezet om littekens mooier te laten genezen omdat deze in staat zijn om het littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en zichtbaar en voelbaar gladder te maken. Naast een stralende teint, verbetert Touch of Silk ook het huideigen volume zichtbaar en voelbaar.


De crème zit in een luxe zilveren, doorschijnende verpakking met in het midden een rood potje waar het product in zit. Ik vind het altijd mooi hoe hannah haar producten verpakt en ook iedere lijn weer een andere uitstraling geeft. De crème lijkt helemaal niet op een crème. De textuur is namelijk doorzichtig en redelijk dik, maar smeert wel heel gemakkelijk uit. De prijs van dit product? € 68,- voor 45 ml.  


Het gebruik
Je kunt de Touch of Silk over iedere dagcrème gebruiken. Ik wacht tot mijn verzorging helemaal is ingetrokken en breng dan de Touch of Silk aan. Je hebt niet veel van het product nodig. Tijdens het smeren voel je duidelijk de siliconen die in het product zitten. Het vult de oneffenheden van de huid  op en even voelt het als een laagje die erop ligt . Door de siliconen voelt de huid heel zacht aan. Vandaar ook de naam Touch of Silk. De meeste siliconen producten blijven erop liggen. Na enkele minuten trekt de crème in en voel je alleen nog een zijde zachte huid. 

Na het aanbrengen van de crème zie je dat de huidstructuur egaler is.

Eindresultaat
Het maakt de huid inderdaad egaler. Het vult oneffenheden, kleine rimpeltjes en grove poriën op, waardoor het veel egaler lijkt. Helaas heb ik redelijk wat roodheden in mijn gezicht en die verbergt hij niet. Ik vind het een heel mooi product voor onder een foundation te gebruiken. Het zorgt voor een egale basis om op te werken. Het is een product die je over een verzorging aanbrengt en dus geen volwaardige verzorging. Ik zie het eerder als een extraatje voor mijn huid. De eerste keer vond ik de siliconen erg vreemd aanvoelen, maar gelukkig voel je na een paar minuten alleen nog maar een hele zachte en egale huid. 

Omdat het voor mij geen volwaardige verzorging is en alleen mijn 'basis' is voor mijn foundation, vind ik het een redelijk hoge prijs. Ik denk dat dit een heel mooi product is voor een huid met veel oneffenheden als goede basis voor de foundation. Of voor een huid die al mooi egaal is en net dat beetje extra wilt, maar geen foundation. Helaas gooien mijn roodheden roet in het eten. 

Cijfers
Product 6/10
Verpakking 8/10 
Prijs 5/10 
Gebruiksgemak 7/10 

Eindcijfer 6,5


Hannah is verkrijgbaar bij een hannah huidcoach of op de hannahwebshop.com. Voor het aanschaffen en gebruiken van deze producten, adviseer ik eerst een hannah Xperience om het optimale uit hannah te kunnen halen en de juiste producten voor jouw huid te kiezen. 

Hebben jullie ooit een crème geprobeerd op basis van siliconen? 

3 opmerkingen:

  1. Deze is echt heerlijk. Goede review.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grappig dat hij er een beetje gelly uit ziet, maar hij doet volgens mij wel zijn werk :)

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.