zaterdag 29 september 2012

Question Time #87 Permanente make up

 

Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

De Question van deze week:
Steeds meer vrouwen laten permanente make-up zetten. Het is tegenwoordig mogelijk om je wenkbrauwen, eyeliner en lippen er permanent op te laten zetten. 

Zou jij ooit permanente make-up willen? 


Tegenwoordig creëren ze de prachtigste wenkbrauwen met permanente make-up. Sommige zijn zo mooi gezet dat het er heel natuurlijk uit ziet. Maarja, laat je ze tatoeëren dan zien ze er de komende 5 jaar ook zo uit. En ik vind het juist zo leuk om te spelen met mijn wenkbrauwen en eyeliner. Maak ik een heftige look dan zet ik mijn wenkbrauwen wat strakker en donkerder aan, dan wanneer ik een zachte look maak. Dat geldt hetzelfde voor eyeliner. Bij de ene look maak ik een prachtige winged eyeliner, terwijl ik de volgende dag ook een look kan hebben zonder eyeliner. 

Een permanent lipliner laten zetten lijkt mij niets. Ik heb al prachtige lippen van mijzelf, maar voor vrouwen met een dunne lip kan ik het me voorstellen. Ik denk dat ik in de toekomst misschien wel zou overwegen om mijn wenkbrauwen te laten doen. Ik ben namelijk gek op strak gevormde wenkbrauwen. Eyeliners en lipliners zijn voor mij sowieso en not... 

Zou jij ooit overwegen om permanente make-up te laten zetten?

Heb jij nog een Question Time idee? Stuur dan een mailtje naar p.beekwilder@hotmail.com 

6 opmerkingen:

 1. Nee, hooguit zou ik eens wimpers verven willen proberen omdat ze bij mij wit zijn maar dat is weer geen permanente make-up. Ik vind permanente make-up er nog steeds behoorlijk onnatuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Permanente mascara lijkt me wel iets, maar al de rest hoeft voor mij toch niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nooit denk ik, vind naturel ook wel lekker soms!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zal het niet doen. Ik heb al gemerkt dat het na verkoop van tijd gaat verkleuren. En dat je bv zwarte eyeliner blauw wordt. Bovendien vind ik het te hard als je wat ouder bent.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.