zondag 30 september 2012

This Month Favourites, September


Iedereen merkt het inmiddels... Het is herfst! Af en toe een aangenaam zonnetje, maar vooral veel regen en wind. Ik merk het direct aan mijn huid. Ik moet mijn dagelijkse gezichtsroutine weer aanpassen zodat ook zij de winter door komt. Vandaag weer een nieuwe This Month Favourites met ook al wat herfst producten.


1. De Cell Recovery Cream is weer terug van weggeweest. In de zomer is deze crème véél te vol, ik heb nog nooit in mijn leven zo'n volle crème gehad. Maar nu het koude weer in aantocht is.... Love it

2. Dit is niet het enige hannah product in deze This Month Favourites. In de herfst en winter draag ik meer en vaker foundation dan in de zomer. Als basis gebruik ik de hannah Touch of Silk. Een crème gemaakt op basis van siliconen die mijn huid egaler maakt. Perfect om onder mijn foundation te gebruiken dus! Een review over dit product kun je hier lezen. 

3. Nog een herontdekt product. Nu mijn favoriete Hema eyeliner opraakt (en ik heb gehoord dat de formule is veranderd en iedereen er nu irritaties van krijgt...) pak ik weer steeds vaker mijn MAC Fluidline in de kleur Blacktrack erbij. 4. Oke, tijd voor budget! Natuurlijk ben ik nog steeds gek op mijn Hema eyebrow pencil, maar mijn nieuwe potlood van Catrice is ook echt super. De Eye Brow Stylist 010 Blond but Brow'd. Ja een hele lichte kleur, maar ik vind het fijn om mijn wenkbrauwen soms niet zo heftig bij te tekenen. 

5. En ook blijf ik verliefd op mijn MAC Paint Pot in de kleur Bare Study die ik als oogschaduwbasis gebruik. 

6. Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe vriend. Mijn Dior Blush brush. Alhoewel ik hem niet voor blush gebruik. Nee ik shape ermee en ik vind hem super fijn om mee af te poederen. 

Dat waren ze alweer! Mijn favorieten van de maand september 2012! 

Wat was jouw ultieme favoriet in september? 


6 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.