woensdag 5 september 2012

Shoplog Rotterdam


Afgelopen woensdag verraste ik vriendjelief met een overnachting op de SS Rotterdam. Een cruiseschip dat in de haven van Rotterdam ligt en als hotel wordt gebruikt. Maar ja wat doe je dan de dag erna? Shopping!!!

Qua kleding heb ik niet zo heel veel gevonden. Alleen in de CoolCat kon ik slagen. Ik hoor veel negatieve dingen over de CoolCat en dan denk ik why? Ik kan altijd wel leuke dingen vinden (tussen de 'tikkeltje ordinaire' kleding). Ik kocht mooi nog 2 dingen in de uitverkoop met maar liefst 50% korting. Dit leuke zwart/zilveren shirt met korte mouwtjes kocht ik voor geloof ik € 16,95. De achterkant van het shirt is iets langer en er zit een rits op de rug. Ik droeg heb afgelopen vrijdag in combinatie met het zwarte rokje. Deze kocht ik met € 50% korting en dan kwam die op zo'n € 9,-. Daarnaast kocht ik deze warme, grijs/roze trui waar een vrouw op afgebeeld staat en de tekst Glamour Girl. Voor shirts en truien ga ik altijd naar de CoolCat. Ze hebben daar hele leuke met mooie opdrukken en teksten. Deze trui kosten € 29,95. Als laatste kocht ik nog een mooi colbert met 50% korting. Zo kwam die op € 20,- uit. Het is een wat langer colbert en voor loopt die in punten in plaats van rond. Echt een heerlijk, comfortabel colbert. In een winkeltje die ik nog niet kende, en waar ik de naam van ben vergeten... Kocht ik een paar zwarte ballerina's voor € 9,99. Belachelijk goedkoop en ze lopen heerlijk. Goede deal toch? Op de foto staan ook nog 2 doosjes afgebeeld van Swarovski en Guess. Wat hierin zit blijft nog even een verrassing. Er wordt een heel artikel gewijd en deze mysterieuze doosjes. 

Ik ben goed geslaagd in Rotterdam en de overnachting op de SS Rotterdam was erg leuk. Zeker een aanrader om naar toe te gaan. Het idee dat je op een schip slaapt is erg cool, en het schip is ook super mooi! Voor een overnachting in een comfortroom (gewoon een normale kamer met badkamer) betaal je € 55,- zonder ontbijt. Ontbijt is € 19,- per persoon, maar je kunt natuurlijk ook ergens in Rotterdam gaan ontbijten. 


Wat is jullie laatste aankoop?

11 opmerkingen:

 1. Leuke aankopen! Vooral het zwarte colbert!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk ! Ik was onlangs ook in Rotterdam, vind het er erg leuk shoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankopen! Ben benieuwd wat er in de doosjes van Guess en Swarovski zit haha! (:

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De spullen van je eerste foto vind ik echt leuk!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh my, mooie geshopte spulletjes! Ik was meteen nieuwsgierig naar de kleine schattige doosjes op de laatste foto, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke blazer <3
  Oeeehhh, ben heel benieuwd naar de luxe doosjes.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super geslaagd zou ik zeggen! Wat heb je nog vele leuke dingen gespot in de uitverkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Such a nice blog entry! Good for you! I'd like to invite you visit our organization's webpage at best college paper writing service. Share it with others and let them know that we are number one in the industry of writing!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.