Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

donderdag 25 oktober 2012

Body Butters van The Body Shop


Of het nou zomer of winter is.. ik gebruik altijd een body butter om mijn lichaam mee in te smeren. Body Butters zijn voller dan een bodylotion en dat is precies wat mijn huidje nodig heeft. Mijn favoriete body butters zijn toch wel van The Body Shop. Stuk voor stuk zijn ze heerlijk! Vandaag mijn The Body Shop Body Butter Stash!

The Body Shop heeft body butters in vele verschillende geuren. Maar niet alleen de geur is anders, nee ook de substanties zijn verschillend en de ingrediĆ«nten. Zo heb je body butters voor een normale huid. Deze zijn qua body butter redelijk vloeibaar en dus minder vol. Maar je hebt ook body butters voor de extra droge huid, deze zijn zo dik als boter en zitten bomvol voedende ingrediĆ«nten. In de zomer gebruik ik dus een minder volle body butter dan in de winter. 



Niet alle body butters die ik heb zijn nog verkrijgbaar. Zo zitten er ook een limited edition body butter tussen. The Body Shop heeft onlangs alle verpakkingen veranderd, dus de meeste verpakkingen zijn ook nog de oudere verpakkingen. De namen zijn nog wel hetzelfde. 



Vineyard Peach Body Butter
We beginnen meteen met het nieuwste product van The Body Shop. De Vineyard Peach is een nieuwe lijn die sinds kort in de schappen ligt. In de lijn zit ook een body butter die natuurlijk bij mijn stash moest. Het is een body butter voor de droge huid die echt naar versgeperste perziken ruikt.  Echt goddelijk! 



Shea Body Butter
Ik heb van deze butter al een XL versie opgemaakt en hij bevalt mij zo goed dat ik hem opnieuw heb gekocht. Deze zit ook al gehuld in de nieuwe verpakking van The Body Shop. Deze body butter is geschikt voor de extreem droge huid en de structuur van de butter is dan ook zo dik al boter. De geur van de shea is heel neutraal, maar dat vind ik ook weleens fijn. 



Spiced Vanilla Body Butter
Deze Body Butter komt uit de kerstcollectie van vorige jaar. De body butter heeft een hele aparte geur. Vanille met heerlijke kruiden! Ook deze Body butter is geschikt voor de droge huid. Helaas was deze body butter een limited edition. Maar wees niet getreurd want The Body Shop komt ook dit jaar weer met een heerlijke kerstcollectie! 



Chocomania Body Butter
Over de Chocomania lijn heb ik al eens eerder een review geschreven. Het is een body butter voor de droge huid die ruikt naar chocolade! Er zit een vrij heftige geur aan vind ik zelf. En dit is dan denk ik wel mijn minst favoriete body butter qua geur van The Body Shop. Maar de hydratatie van deze butter is wel super! 



Mango Body Butter
Dit is mijn favoriete zomer body butter die, zoals de naam al verklapt, naar mango ruikt. Hij is geschikt voor de extreem droge huid, maar is veel minder dik van substantie vergeleken met de Shea Body Butter. Zoals je ziet is deze pot 2 keer zo groot. Soms komt The Body Shop met limited edition verpakkingen zoals deze XL potten. Die koop ik dan in mijn favorieten geuren. 

De Body butters van The Body Shop kosten € 16,- voor een pot van 200 ml en zijn verkrijgbaar in een The Body Shop winkel. Mijn persoonlijke favorieten zijn de Shea, Peach en de Mango body butter. 

Gebruik jij een body butter van The Body Shop en welke geur? 

14 opmerkingen:

  1. Leuk artikel. Ik heb de Acai nu in gebruik! Die is zo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben een grote fan van TBS body butters :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb ook een heel aantal geuren, en ben helemaal fan.

    Die van de kerstcollectie vorig jaar met de geur van cola-snoepjes (ik heb er geen andere naam voor) vind ik zo goed!

    De chocolade vind ik ook fijn, maar alleen voor mijn benen, de geur is inderdaad nogal overheersend als je hem op je armen of zo doet. Die blijft gewoon ruiken he :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik de Chocomania en de Olive bodybutter. Beiden lekker verzorgend, met name in de winter, als ik last heb van erg droge benen, zijn deze mijn redders in nood!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat lekker veel body butters heb jij! Toevallig liep ik vandaag langs TBS en viel mijn oog op de peach butter, maar ik heb me kunnen beheersen. Ik moet eerst maar eens opmaken wat ik nog heb.. streng he ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @ Ellies.be: haha ja geur is erg aanwezig. mijn vriend had mijn rug een keer ingesmeerd en vervolgens liep hij de rest van de dag met een walm van chocolade op zijn handen rond ;-)

    @Deb: Ja dat is wel erg streng. je mag jezelf best verwennen (A)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De mango body butter heb ik ook wel eens gehad. Die is zo lekker :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijk allemaal, die met vanille ben ik super benieuwd naar!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ah, jammer dat je de chocobutter niet lekker vindt. Die leek mij juist echt goddelijk, verkopen ze die nog trouwens? Of was het een LE? Ik heb zelf de blueberry variant, heel zoet en zwaar, maar zeer nam!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De shea variant is zo heerlijk! En wat heb je lekkere volle stash. Oh ben echt benieuwd wat de TBS kerstcollectie ons dit jaar gaat brengen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat zijn er veel, heb er zelf maar 2 :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke artikel!
    de bodybutters van the body shop vind ik zooo fijn!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk artikel. :) Ik heb ook een hele verzameling, zal ze binnenkort eens op de foto zetten voor een artikel.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. tof meiden die van dieren houden gaan naar the body shop super gebruik geen producten die getest zijn op dieren dus is deze shop ideaal

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.