donderdag 18 oktober 2012

How to do: Fancy Glitter LipsGlitter zie je overal! Op kleding, schoenen, woonaccessoires en natuurlijk ook in oogschaduw. Maar waarom zie je ze dan niet zo vaak op lippen? Tijd om daar verandering in te brengen! Zo maak jij je eigen Fancy Glitter Lips! 

Wat heb je nodig:
* Romige lipstick in een kleur naar keuze
* 1 á 2 kleuren glitter in een kleur naar keuze
* kwast of lippenseel
* wattenstaafje


Zorg dat je schone en verzorgde lippen hebt. Omlijn je lippen met een kwastje en teken net iets buiten je natuurlijke liplijn om je lippen iets groter te laten lijken. Kies een hele romige lipstick, want daar blijven glitters makkelijk op plakken. 


Kleur hierna je lippen helemaal in met de lipstick. Ik koos voor de felle fuchsia kleurige lipstick van Yves Saint Laurent. Een romigere lipstick dan dit bestaat niet! 


Kies een kleur glitter die bij je lipstick past. Ik had helaas geen roze, maar wel paars. Dep de glitter voorzichtig met een wattenstaafje op de romige lipstick. Pak niet teveel glitter in één keer, want dan valt de glitter van je lippen af. 


Ga dus voorzichtig met glitter te werk zodat niet je gehele make-up een discobal wordt. Zorg dat er overal even veel glitter zit. 


Nadat je één kleur glitter aan heb gebracht, zou je eventueel nog een tweede kleur aan kunnen brengen. Zo worden je glitter lippen nog aparter. Ik koos voor zilver, omdat dat nog meer glanst dan paars. Ook dit dep ik lichtjes over de paarse glitter heen om de lege plekken op te vullen. Neem ook de randjes mooi mee. 


In 5 stappen creëer je dus deze Fancy Glitter Lips! Misschien niet iets om dagelijks te dragen. Maar ontzettend cool voor een feestje! Wil je de glitter lippen minder opvallend maken, kies dan voor een glitter in de kleur van je lipstick. 

Heb jij wel eens glitter op je lippen gebruikt?

13 opmerkingen:

 1. Ziet er gaaf uit zegg!! Lijkt me alleen wel appart zitten! voel je de glitters niet goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Juudith: je voelt de glitters wel zitten en het zit niet zo comfortabel als een lipstick of gloss. Maar voor een avondje vind ik het prima! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het wel heel erg mooi. Alleen denk niet dat ik het snel zelf zou doen en dan vooral omdat je de glitters goed voelt. Bij een lipstick/lipgloss die dat heeft krijg ik dan namelijk al heel snel kapotte lippen ervan doordat het gaat schuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, ziet er echt gaaf uit! En op een feestje vind je (hopelijk) vast wel een paar mini hapjes die je kunt eten zonder je sparklelips te beschadigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er gaaf uit maar komt dat niet in je mond ?

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. superleuk tutorial. ik ga eens proberen
  Ziet er gaaf uit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het voelt echt vies op je lippen, maar het effect is wel gruwelijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het effect is cool! Ideaal voor de feestdagen maar bij mezelf? Ik weet het niet..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pretty, maar hier wordt t vriendje niet blij van haha x

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.