zaterdag 6 oktober 2012

Question Time #88 Plastische chirurgie


Question Time is een onderdeel dat wekelijks terug keert op Pretty Beauty Land. Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De vragen kunnen over beauty, fashion of lifestyle gaan. Ik ben namelijk ook benieuwd naar jullie mening!

De Question van deze week:
Zou jij ooit plastische chirurgie laten doen om er beter/jonger uit te zien?


Plastische chirurgie is niet meer zo'n taboe als jaren geleden. Een botox hier en een borstvergroting daar... Niemand kijkt er meer raar van op. Ik vind dat je best onder het mes mag om er beter uit te zien, als je denkt dat je daar zelf gelukkiger van wordt. 

Sinds mijn 15de denk ik al na over een borstvergroting. En dan heb ik het niet over maatje Pamela Anderson. Nee dan heb ik het over van maat dopewrt naar een normale boezem. Ik weet zeker dat ik daar gelukkiger en zelfverzekerder van word. Dus waarom niet? Plastische chirurgie vind ik prima, zolang je het om de juiste redenen doet. En die reden? Dat ben je zelf... 


Zou jij ooit onder het mes gaan om er mooier uit te zien en wat zou jij dan laten doen?

Heb jij nog een Question Time idee? Stuur dan een mailtje naar p.beekwilder@hotmail.com 

6 opmerkingen:

 1. hmmm maar een borstvergroting is toch iets anders dan sleutelen aan je neus/kaak enz.. eigenlijk zou ik het niet weten wat ik zou willen. ik ben namelijk doodsbang voor naalden ._. dat houd me probably tegen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, begin ik niet aan ook al merk ik nu de verschijnselen van het ouder worden. Ik vind het eigenlijk wel interessant om de veranderen van een ouder wordend lichaam te zien....ja, ook het mijne hahaha...bovendien zou ik 80 zijn voordat ik het geld bij elkaar zou hebben voor de meeste operaties en dan ben je alzo te laat, als je überhaupt dan nog leeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mwha, een cupje erbij zou ik fijn vinden, maar ik mag niet klagen, want ik heb B. Verder ben ik zeker niet tegen plastisch chirurgie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik geef je groot gelijk, als jij je daar beter bij voelt, waarom niet?! Zelf zou ik het best oké vinden als iemand wat aan zichzelf laat veranderen, maak er alleen geen obsessie van. :) Ik ben er zelf ook voor, hier en daar wat laten klussen, top idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hier absoluut geen roblemen mee, zolang je maar niet overdrijft. Als je er zelf blijer van wordt zou ik het zeker doen, maar te veel laten veranderen, of te drastisch, nee... dan ben je jezelf niet meer

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helemaal mee eens! Als je niet meer jezelf kunt zijn doordat je onzeker bent over je lichaam mag je hier zeker iets aan doen. Ik had bijvoorbeeld een kromme neus waar ik mij dag in dag uit onzeker over voelde. Na mijn ingreep durf ik weer mezelf te zijn, enorm tevreden met het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.