vrijdag 5 oktober 2012

Review: Yves Saint Laurent Rouge Volupté 11


Hoe bestaat het dat een product zo mooi kan zijn? Ik kan uren naar deze lipstick kijken..... Eindelijk heb ik een lipstick van Yves Saint Laurent in mijn stash. En Damn... wat is ze mooi! Een lipstick van fluweel...


Deze lipstick is alleen al mooi om als decoratie neer te zetten. De lipstick zit in een gouden huls die in het midden wordt onderbroken door een roze tussenstuk waarop rondom het Yves Saint Laurent logo opgedrukt staat. Goud en roze in één lipstick. Kan het nog beter? Deze lipsptick geeft echt het ultieme luxe gevoel. En hij is ook redelijk zwaar vergeleken met andere lipsticks. Ik heb de Rouge Volupté lipstick in de kleur nummer 11 met de naam Rose Culte. Een prachtige felle fuchsia kleur. Helaas betaal je voor zo'n prachtige lipstick ook wat. De lipstick kost namelijk € 30,50. 


Als je de lipstick aanbrengt voelt het alsof je met een fluwelen doek over je lippen heen glijd. Zo zacht en glanzend. Wauw! En de pigmentatie is echt amazing! Dit is pas pigmentatie! Ik kan me niet één lipstick bedenken die beter gepigmenteerd is. De lipstick glijd zo makkelijk over je lippen dat je op moet passen dat je niet naast je lippen glijd. Zo romig is deze lipstick! Meestal zie je dat romige lipsticks snel van vervagen. Maar dat is niet het geval bij dit pronkstukje van Yves Saint Laurent. Na het eten moet ik het wel een beetje bijwerken, maar echt weg is die niet. Een glas drinken overleefd ze met gemak en een kus aan je vriend ook. Al is hij dan ook een beetje roze. 


De romigheid en de pigmentatie maakt dit voor mij dé perfecte lipstick. Ik ben nog nooit zo razend enthousiast geweest over een lipstick. En de prijs? Die vergeet je meteen zodra je de lipstick opdoet. Soms mag je jezelf eens een keer verwennen.

Cijfers
Product 10/10
Verpakking 10/10 
Prijs 4/10 
Gebruiksgemak 8/10 

Eindcijfer 8


Yves Saint Laurent is verkrijgbaar bij de luxe parfumerie, waaronder dus ook bij mij op het werk in de ICI Paris XL Den Bosch op de Hinthammerstraat! 

Heb jij al eens een lipstick van Yves Saint Laurent geprobeerd? 

9 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.