zaterdag 27 oktober 2012

Question Time #91 Ontharen in de winter


Question Time is een onderdeel dat wekelijks terug keert op Pretty Beauty Land. Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De vragen kunnen over beauty, fashion of lifestyle gaan. Ik ben namelijk ook benieuwd naar jullie mening!

De Question van deze week:
Hoe nauwkeurig ben jij met ontharen in de winter? 


In de zomer zijn mijn benen en oksels iedere dag te zien en dan vind ik het ook belangrijk dat er geen oerwoud op groeit. In de zomer scheer ik mezelf dus een paar keer per week. Van mij hoeft niet alles super glad te zijn, met een stoppeltje kan ik ook wel leven. Ik denk dat ik zomers om de dag of om de 2 dagen mijn scheermes erbij pak.

In de winter is alles lekker warm weggestopt en word ik ook een beetje laks met scheren. Mijn oksels en bikinilijn scheer ik om de 2 รก 3 dagen, maar mijn benen niet zo vaak. Ik vind het gewoon een rot karwei... Daarnaast heb ik dunne bruine haartjes die niet super erg opvallen. Mijn benen doe ik in de winter eens in de 2 weken ongeveer. Ik ben er gewoon te lui voor... 

Hoe vaak onthaar jij in de winter? (je mag natuurlijk ook anoniem reageren) 

7 opmerkingen:

 1. In de zomer zijn mijn benen altijd netjes glad, maar in de winter doe ik het inderdaad minder vaak, een lekker vachtje haha. Mijn oksels doe ik altijd iedere dag, dat vind ik fijner.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Net zoals in de zomer :) Het maakt mij niet uit welk seizoen het is, ik heb liever altijd zo min mogelijk haar op mijn lichaam.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn oksels zijn altijd zacht als babybilletjes haha. Mijn benen laat ik gewoon groeien. Daar heb ik dan nogal 'schijt' aan. Niemand ziet het. Dus waarom zou ik er extra tijd aan gaan besteden? Mijn gedachten dan haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoals altijd, want ik doe aan badminton en dan heb ik altijd een rokje aan (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goh..eerlijk is eerlijk, oksels en bikini hou ik wel bij, de benen, tja, dat sla ik weleens over :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe het hele jaar door het zelfde haha! Om de 2 a 3 dagen mijn oksel, benen en bikinilijn! soms ben ik wat lui en sla ik m'n binnen in de winter over.. maar ik doe ze iig 1 keer in de week in de winter maanden! het is een beetje een automatische geworden en ik moet zeggen dat mijn vriend die prikkelige benen ook niets vind haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ligt er aan of ik een vriend heb, haha, helaas is het nu na twee jaar uit, dus ik ben iets lakser met mijn benen, maar als ik ga stappen doe ik het sowieso!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.