zondag 28 oktober 2012

Review: Lush Santa's Sack, Kerst


Mijn enthousiasme spatte van het scherm toen ik jullie vertelde over de gezichtsreiniger van Lush uit de kerstcollectie. En vandaag gaan we gewoon weer lekker verder met die enthousiasme! Want ook dit is weer een product waar ik héél blij van word. 


Santa's Sack is een herbruikbare bubble bar die zorgt voor een bad vol met bubbels! Zoals de naam het al zegt heeft deze bubble bar zijn vorm te danken aan de zak van de Kerstman en uit deze leuke rode zak steken 2 cadeautjes. De zak zit 'dichtgeknoopt' met een gouden koortje. En het handige is dat je de bubble bar aan dat touwtje rond kunt zwieren door je badwater. De cadeautjes zorgen voor lekker veel bubbels en de zak verkruimel je in het stromende water. Nog meer bubbels! En een goddelijke geur, want deze bubble bar ruikt naar tonka en neroli wat voor een hele warme, pittige, winterse geur zorgt. 

Als je voldoende bubbels hebt kun je de bubble bar weer uit het bad vissen en hem ergens te drogen leggen. Volgens Lush kun je ongeveer 3 keer met deze bubble bar doen. Als je er zuinig mee doet kun je er naar mijn idee zelfs 4 keer mee doen. Hollander... 

Na 2x gebruiken is dit het resultaat en heb je een mini Santa's Sack

Je badwater kleurt in een mooie rode kleur en je voelt de voedende ingrediënten je huidje poezelig zacht maken. Ik hou van badproducten die ook meteen iets goeds doen voor mijn huid. Je ligt dus in een bad vol heerlijke bubbels, met een goddelijke geur in je neus én je huid wordt ook nog eens verzorgd. Win win situatie!

Voor Santa's Sack betaal je € 7,95 en daar kun je dus 3 keer mee doen. Dat is dus € 2,65 per badderbeurt! De goedkoopste bubble bar van Lush kost € 4,95 en daar kun je maar één keer het bad mee induiken... 


Het enige nadeel is dus dat je de bubble bar ergens moet laten drogen. Ik leg hem gewoon op een zeep rekje. Verder ben ik helemaal enthousiast over dit product. Het ziet er ongelofelijk leuk uit en zit verpakt in het bekende gerecyclede zakje van Lush. Je bent dus niet alleen lief voor jezelf, maar ook voor het milieu. 

"Mam, ik moet echt iets bij Lush kopen want dat is ook goed voor het milieu. "

Cijfers
Product 9/10
Verpakking 9/10 (milieubewust!)
Prijs 9/10
Gebruiksgemak 6/10

Eindcijfer 8,25

De Lush kerstcollectie is een limited edition lijn. Verkrijgbaar in een van hun winkels of online in hun webshop. 

Heb jij al rondgesnuffeld tussen de Lush kerstcollectie? 

10 opmerkingen:

 1. Hehe, zo leuk hoe enthousiast je erover vertelt, nu wil ik em ook! :D
  Ook fijn om cadeau te doen met de feestdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk.! hebben, hebben, hebben.! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik eerlijk ben.. het ziet er niet echt leuk uit. Maar lush kennende zal het wel weer lekker ruiken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze lijken me erg lekker! Wat heb jij een leuke blog! Ik ben je met bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. klinkt goed :) ik heb nog niets van de collectie gekocht/gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leukie!!! Die moet ik ook hebben! Leuke blog trouwens! Ik ga je volgen! kom je ook een keertje langs op mijn blog?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh so cute, denk niet dat ik hem zou gebruiken hahaha, veel te shattig

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er zoo lekker en leuk uit! Grappig hoe die veranderd na het twee keer gebruiken ervan hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk! Ik haal er altijd een stukje af en bewaar de rest in een zeepbakje. Zo hoef je hem er niet uit te vissen ;-) Ik doe denk ik wel zo'n keer of 5 met deze bubble bars.. yep een echte Hollander idd hihi

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.