woensdag 10 oktober 2012

Vampy Lipsticks


De trend voor dit najaar is de neo-gotische look. Onopvallende ogen, bleke huid en prachtige donkere lippen. Of juist andersom, lichte lippen en zwaar opgemaakte ogen. Mijn liefde voor lipstick is groot, dus vandaag heb ik 4 prachtige lipsticks op een rijtje gezet, die perfect bij deze neo-gotische trend passen! 


Ik heb een aardige lipstick stash, maar hele donkere lipsticks heb ik niet zoveel. Ik heb vooral veel roze, maarja dat is nou nét niet de kleur die ik moet hebben voor een Neo-Gotische look. Dit zijn de vier lipsticks die het beste doorkonden voor Vampy Lips

Ik heb geen idee meer welk merk het is. Maar de kleur Ruby is een donker paarse kleur. Helaas kwam de kleur op de foto iets te roze over. Ook donker paars past helemaal bij de neo-gotische look. Waar ik de lipstick vandaan heb getoverd weet ik dus écht niet meer. Volgens mij een kleine webshop... 


Als er één kleur is die ik weinig draag dan is het bruin, op een nude kleur na. Maar ook donker bruin behoord tot de gothic style. Goede reden dus om hem weer onder het stof vandaan te halen. Het is een NYX Round lipstick, een super fijne, romige, budget lippenstift. 

Mijn perfecte rode lipstick van Clinique kon natuurlijk onmogelijk ontbreken! De Clinique High Impact Red-Y To Wear lipstick. Bij een hele blanke huid zijn fel rode lippen echt prachtig. Dus ook dit past weer helemaal in het straatje thuis. 


Als laatste en dan ook veruit de beste Vamp kleur die ik bezit. Dit is ook meteen een van mijn favoriete en heb ze dan ook in meerdere kleuren. De OCC Lip Tars zijn geweldige lipproducten en deze kleur Vintage is echt awesome! Echt een schitterende donker rode kleur. Love it! 

Wat vind jij van Vampy Lips

13 opmerkingen:

 1. Ah de lipstick van clinique staat je echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Red-Y to wear vind ik erg mooi! Hij staat je ook erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw het zijn hele mooie kleuren! zelf zou ik ze niet dragen maar jou staan ze erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind vampy lips erg mooi, wel erg wennen, want ik ben meer van de onopvallende lippen. Ik vond de Clinique lippenstif en OCC liptars het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die van Clinique vind ik het mooist bij je staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die van NYX vind ik ook wel erg mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, echt iets waar ik nog op zoek naar ben, een mooie bessenrode of zelfs nog donkerdere lipstick, helemaal mee met de trend :-)
  Die liptar van occ vind ik supermooi.
  Is het missing merk niet Barry M.?

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nice, ik vind de laatste het mooist! Lekker donker, hou ik wel van! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, die van OCC is echt incredible joh! Vampy kleuren zijn sexy!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kleurtjes! Ik vind vampy kleurtjes er mooi maar draag ze eigenlijk nooit, misschien maar eens verandering in brengen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.