dinsdag 9 oktober 2012

Hoe overleef je de herfst?


Laatst schreef ik een 'Feel Good' artikel over de herfst: 7 redenen waarom de herfst leuk is. Maar ik snap dat met al die regen van de afgelopen week, zelfs dit artikel niet meer tegen een herfst dipje werkt. Daarom dit artikel om die dagen toch nog te overleven. 


Blijf bij de kachel
Soms mag je best de hele dag in pyjama blijven zitten voor de buis onder een dekentje. Hou desnoods een Disney marathon met je vriendinnen. (organiseer het dan wel bij jou thuis, anders moet je nog het huis uit.) Zit lekker de hele dag met een dampende mok thee voor je neus en doe waar je zin in hebt. Maar wel lekker warm binnen bij de kachel... 


Groot, warm en zacht...
Tja en als je dan toch écht de deur uit moet. Naar je werk, school, supermarkt, ect. Draag dan een grote, warme, zachte, fluffy, wollen sjaal. Want niets voelt zo lekker en veilig als je de wind trotseert met jouw goddelijke warme sjaal waar je je helemaal in kunt verstoppen. 


Badderen
Moet je de regen en de kou in? Spreek dan met jezelf af dat, wanneer je thuis komt, je lekker in bad mag als beloning. Laat het bad vollopen en mik bijvoorbeeld een heerlijke Cupcake Skin Creamer van The Beauty Bakery in het water. Of een van de Bath Ballistics van Lush! Wedden dat jij de herfst zo vergeten bent? 


High Tea
Had je eigenlijk een afspraak met je vriendinnen bij een lunchroom voor een High Tea? Dus eerst de auto parkeren.... dan nog 15 minuten in de regen lopen.... Helemaal door de stad om er te komen en dan nog zo'n € 25,- voor een High Tea neerleggen? Organiseer hem toch lekker thuis en trek al je koekjes en snoepgoed uit de kast. Zet een pot thee, glaasje wijn erbij. Tadaaaa! Stukkie goedkoper, lekker warm thuis en gezelligheid gegarandeerd. 

Extra tips
* Zorg dat je een paraplu in je tas hebt
* Heb altijd een elastiekje bij voor je haar zodat de wind het
niet kan ruïneren. 
* Draag met dit weer beter lipstick en geen lipgloss. Je haar
blijft anders 
plakken aan de gloss. 
* Als het heel erg regent, draag dan niet je Uggs, daar regent het 
doorheen *Heb er ervaring mee*
* Nestel jezelf met een goed boek op de bank en vergeet de
herfst voor 
een uurtje. 

Wordt de herfst zo weer een beetje verdraagbaar? 

8 opmerkingen:

 1. Toevallig ben ik gisteren in bad geweest en heb ik over drie weken een high tea! :D Ik ben goed bezig. Ik heb dan ook helemaal geen last van een dip.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @laralaurentina: je bent inderdaad goed bezig! De high tea ook bij je thuis? Goed dat je geen last hebt van een herfst dipje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Vooral die high tea klinkt goed, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alle tips gebruik ik dagelijks, leuk artikel! Ik heb heel veel zin in de herfst en de winter, de kou zelfs. Heel gezellig <3.

  Liefs, Romy

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.