vrijdag 2 november 2012

Door naar de Dior make-up talent finale?


Van de 320 deelnemers zat ik in de halve finale samen met 40 andere dames van het Dior Make-up Talent van 2012. De halve finale bestond uit 4 dagen. Iedere dag waren er 10 deelnemers en van die 10 dames gingen er 2 door naar de grote finale. Ik had mijn opdracht pas in de middag en bracht 's ochtends flash make-upjes aan bij klanten in de winkel. Geen kans om me te vervelen dus! Stiekem spiekte ik tussendoor bij de dames die al wel hun opdracht aan het uitvoeren waren. Mijn collega deed namelijk ook mee. 


's middags was ik dan toch echt aan de beurt. Met knikkende knietjes zette ik mijn model op de stoel. De opdracht was een look namaken. Je kon kiezen uit een enorme strakke winged eyeliner en een hele donkergroene smokey eye. Beide met hele donkere lippen. Mat of glanzend. Ik koos voor de smokey eye met matte lippen. 


Ik heb helaas geen duidelijke foto van mijn model. Op de bovenstaande foto zie je mijn model links van me staan tijdens de uitreiking. Ik was erg tevreden met het eindresultaat en dat vond ik het belangrijkste. 


Helaas ben ik niet door naar de finale, maar kreeg ik wel een oorkonde omdat ik zover ben gekomen in deze wedstrijd. Ik heb ongelofelijk veel geleerd door de Dior trainingen en ik ben een stuk zekerder geworden tijdens mijn visagie. En dat was wel de reden waarom ik meedeed. 


Mijn collega Mariska is wel door naar de finale op 17 November. Ik wil jullie allemaal vragen om via deze link op haar te stemmen. Mariska maakt dan kans op de publieksprijs en jullie maken kans op:
* een kaartje voor de finale 
* Backstage rondleiding
* Meet & Greet met de finalisten en jury
* Diner
* Dior Flash Make-up
* Dior Cadeau

Zeker allemaal stemmen dus! Als Mariska de publieksprijs wint dan is dat mede door jullie! Dus stem op haar en als ze de prijs heeft gewonnen organiseer ik een gave winactie op Pretty Beauty Land! 

Heb jij al op het Dior Make-up Talent gestemt? 

4 opmerkingen:

  1. Oee wat tof dat je zo ver bent gekomen zeg! Super leuk!! Enn mooie look ook! Die kleur lippenn wauwwhh!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk ! Proficiat ! Is toch al een mooi resultaat he !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat leuk dat je zo ver bent gekomen! :) xx

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.