donderdag 1 november 2012

Pretty Beauty Lands Beauty News #4


Tijd voor deel 4 van PBL's Beauty News! Ik had weer enorm veel persberichten in mijn inbox. De leukste heb ik er weer uitgepikt! Er zitten zelfs een mannen nieuwtje bij deze keer! PUPA D├ęco diamonds christmas collection 2012
De kerstcollectie van vorig jaar was echt schitterend! Maar ook dit jaar is de collectie weer geweldig. Met deze look ga je terug naar de jaren 20. Een explosie van glitter en metallic kleuren voor een sprankelende en sensuele look. De collectie bevat 4 eyeliners, een all over gell, 4 nagellakken, 4 kleuren oogschaduw en 2 nieuwe lipsticks. 


Kneipp Cacao badschuim en douchegel
Chocolade is de beste vriend van een vrouw, tenminste zo ervaar ik het... Chocolade maakt je blij en kan je dag weer helemaal goed maken. Kneipp maakt het mogelijk om te douchen en badderen in chocolade. Sounds delicious! De producten bevatten natuurlijk cacao dat de huid kalmeert en amandelolie dat de huid voedt en beschermd. 
Vanaf eind oktober 2012 verkrijgbaar. Badschuim € 8,99 voor 400 ml, Douchegel € 4,99 voor 200 ml. 


Mensome! De maandelijkse box voor awesome mannen!
Iedereen is inmiddels bekend met de maandelijkse boxen voor vrouwen, zoals de Glossybox, Deautybox en Yours Truly box. Maar nu komt er ook een box voor heren uit! De Mensome box! Dit lijkt mij een geweldig idee om cadeau te doen aan je vriend, beste vriend, vader, oom, neef, achterneef of buurman! Vanaf December worden de boxen verstuurd voor € 50,- heb je een geweldige box met gave mannen goodies! Voor meer info check mensome.nl


HEMA Beauty 
Voor degene die het nog niet hebben gehoord. Hema heeft in Amsterdam en Haarlem een Beauty store geopend met alle make-up en huidverzorging van de Hema. De winkels zien er prachtig uit en de prijzen zijn voor iedereen goed betaalbaar! Zeker dus even binnenlopen als je in de buurt bent! 

Dat was het weer voor deze keer! Binnnekort komt deel 5 weer online! 

3 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.