zaterdag 10 november 2012

Question Time #93 Mooiste verpakkingenQuestion Time is een onderdeel dat wekelijks terug keert op Pretty Beauty Land. Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De vragen kunnen over beauty, fashion of lifestyle gaan. Ik ben namelijk ook benieuwd naar jullie mening!

De Question van deze week:
Ieder cosmetica merk doet zijn best om de producten zo mooi mogelijk te verpakken, maar welk merk doet dit nou het beste? 

Ik ben echt een sucker voor mooie verpakkingen. Merken zoals Dior en Chanel verpakken alles heel chique en strak wat ik erg mooi vind. Maar ik vind de merken Benefit en Too Faced het toch beter doen. Het geeft mij niet helemaal dat luxe gevoel zoals bijvoorbeeld Dior, maar ik vind de verpakkingen zo mooi! Als ik dan moet kiezen dan kies ik voor Benefit omdat die echt ieder product een hele mooie aparte verpakking geeft. 

Welk cosmetica merk verpakt volgens jou het mooiste zijn producten? 

4 opmerkingen:

 1. Ben het met je eens over Too Faced :) En vind MAC ook leuk, vooral met LE's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb mezelf vandaag getrakteerd op een setje van Benefit, staat voor mij met stip op nummer 1 als het om mooie verpakkingen gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pfoei, dat is een moeilijke! Too Faced doet altijd zijn best ja, maar Urban Decay ook en Chanel vind ik gewoon echt.. wauwie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. phoeee moeilijk! ik moet zeggen dat ik er nooit zo op let haha! beland bij mij vaak direct in de prullebak haha

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.