Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

zondag 11 november 2012

The Body Shop Kerst 2012


Vorige week woensdag werd op het persevent van The Body Shop, de heerlijke kerst collectie van 2012 bekend gemaakt. De hele avond konden we snuffelen aan deze geweldige producten en natuurlijk smeren en swatchen. Met een volle goodiebag vertrok ik weer richting huis om enkele producten van de kerst collectie voor jullie te testen. 



Deze kerst komt The Body Shop met 3 nieuwe geuren voor de bad & body lijn. Cranberry Joy, een hele zoete fruitige geur. Vanilla Bliss, die natuurlijk naar goddelijke vanille ruikt. Ginger Sparkle is een pittige gember geur en echt mijn favoriet! Van iedere geur is er een body butter (€ 16,- ), lippenbalsem (€ 5,50 ), shimmer lotion (€ 10,- ), hand wash (€ 6,- ), hand lotion (€ 10,- ), body polish (€ 10,- ), home fragrance (€ 8,- ) en een stuk zeep (€ 3,50 ) verkrijgbaar. 

In mijn goodiebag zat helaas geen product uit de Ginger Sparkle lijn. Wél zat er een Shimmer lotion in van de Cranberry Joy lijn. De geur is naar mijn idee iets té zoet. De body lotion is wel echt schitterend. Het bevat namelijk heel veel zilveren shimmers! Ook de hand wash van de Vanilla Bliss lijn zat in mijn tasje verstopt. Ik ben gek op vanille dus deze hand wash gebruik ik met veel plezier. Nadat ik mijn handen heb gewassen, kan ik niet stoppen met snuffelen aan mijn handjes. 




Naast bad & body producten heeft The Body Shop ook prachtige make-up voor deze kerst. Bijvoorbeeld de Dazzling Rocks. Deze gouden en bronzen parels geven een prachtige glans op je jukbeenderen en decolleté. Deze prachtige parels kosten € 25,-. De Dazzling Rocks kun je aanbrengen met de super zachte slanted kabuki brush (€17,-). Ook vond ik nog een leuke kerst nagelvijl in mijn goodiebag. 



Voor mij zijn de 2 oogschaduw paletten toch wel de pronkstukken van deze collectie. Ik heb het palette in de kleur Smokey Moonstone. Iedere palette bevat 4 prachtige satijnen oogschaduws die echt super gepigmenteerd zijn! In iedere palette zitten ook 2 kwastjes i.p.v. die onhandige spons applicators. Bij het palette hoorde ook de Eye Definer Shade in de kleur Moonstone. Een heel mooi zacht oogpotlood dat heel gemakkelijk tekent. De champagne achtige kleur past mooi bij het palette. De kerstcollectie bevat ook nog mooie lipsticks en een gave sparkler die voor prachtige glitters op de decolleté zorgt. 

Als laatste een lipgloss in een tubetje. Dit zijn de nieuwe flavoured lip glosses, verkrijgbaar in 12 verschillende smaakjes. Ik heb een tubetje met de naam Peach. Een prachtige perzikkleurige lipgloss met roze en gouden glitters. En de geur? Die is geweldig! I love peach! Ze kosten € 7,- per stuk. 



Naast deze producten verkoopt The Body Shop voor de kerst ook nog geweldige cadeau verpakkingen. Er is voor ieder wat wils dus snuffel zeker een keertje tussen de collectie. De kerst collectie ligt vanaf 15 november 2012 in de winkel. Nog 4 daagjes wachten dus! 

Ik ben fan van de collectie! Vooral de bad & body lijn met de geur Ginger Sparkle is mijn favoriet. Dus ik denk dat ik toch nog naar de winkel ga om die voor mezelf (en voor jullie) te scoren. Dus wie weet komt daar nog een review van online! Natuurlijk ga ik nog even spelen met het oogschaduw palette. Dus ook die zullen jullie nog voorbij zien komen. 

Naar welk product ben jij het meest nieuwsgierig? 

2 opmerkingen:

  1. Mooie productenn!! wanneer ze in de winkel liggen maar eens even kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. the body shop daar hou ik van voor alle mensen die van dieren houden ga naar the body shop je kan er van alles krijgen mascara eyeliner douchegel zelf bb cream enzovoort het zijn natuurlijke producten niet getest op dieren zelf mannen kunnen er heen gaan dus voor alle mensen die van make up en anderen verzorging houden ga naar deze winkel en weg met producten die op dieren zijn getest i love the body shop i love animals

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.