maandag 5 juli 2010

Shoplog: It's Never Enough!


Mama vraagt wel eens aan mij: "Heb je nou nooit genoeg?" en ik antwoord altijd hetzelfde: "Je hebt nooit genoeg." En vandaag besefte ik dat weer. Iedere keer kom je weer nieuwe, aparte, lieve, mooie, schitterende, handige en fijne producten tegen die je gewoon móét hebben!
Ik ben dus vandaag wezen shoppen, eigenlijk niet zo belachelijk veel winkels in geweest. Gewoon precies waar ik moest zijn. En weer zag ik dingen die ik nog niet had en écht moest hebben!

Hierboven zie je mijn nieuwe aanwinsten. Zoals je ziet ben ik bij de Lush en The Body Shop geweest. En er staan ook nog wat andere dingen bij. Op het bruine 'surprise' doosje kom ik zo op terug.
* Helemaal links staan make-up sponsjes van Cosmopolitan €3,50. Hiermee wil ik gaan stempelen op mijn nagels. (als het lukt komt er nog een artikel over)
* Dan verschijnt mijn wondermiddel! Etos na-het-ontharen verzorgende olie. Daar heb ik nog een heel artikel over geschreven.
*klik* Dit wondermiddel kost € 3,99
* Bourjois Mineral + Beauté deodorant. € 2,99
* Dag & nacht creme van The Body Shop. Vitamin E intense moisture cream for very dry skin € 17,-. En dan nog de vitamin E nourishing night cream for all skin types € 17,-. Gelukkig kreeg ik 30% korting door een bon die ik nog had. En had ik me spaarkaart vol en mocht ik iets van € 10,- uitkiezen. Toen koos ik de bekende Vitamin E face mist. Ik kreeg ook nog een monstertje van peppermint footlotion. Ik ben benieuwd!
* Voor The body Shop producten liggen 2 potloden van Gosh. (kruitvat had een actie 1+1) Ik heb een bruine kleur 010 copper girl en een blauwe 011 sky high € 6,99. Dan nog een groene oogschaduw van Essence voor € 0,80 en een lipgloss van Casuelle € 1,50.
* Dan als laatste nog ontzettend lieve bloem oorbellen bij de six gehaald. Ik kon ze niet laten liggen! € 4,95


En dan...... Het Surprise doosje!

Ik las gisteren op www.beautylab.nl een bericht over een Limited Edition Summer Lovin’ Kit bij Lush. Dus ik
ben vandaag even een kijkje gaan nemen. De actie duurt van 5 juli tot 18 juli. Ik ben in Den Bosch geweest en daar hadden ze maar 100 doosjes binnen gekregen en op = op. Het doosje kost € 19,95 en er zitten 8 heerlijk producten in!
Zodra je het doosje opendoet komt er echt een heerlijke geur uit! Ik ben echt super blij met het doosje en ben benieuwd hoe de producten zijn!
* als eerste kreeg ik een verse gezichtsreiniger. Ik heb gekozen voor angels on Bare Skin. Deze is gemaakt op een basis van porseleinklei met lavendel, rozen en gemalen amandelen. Deze is voor een gevoelige en droge huid.
* Ik kreeg ook nog de Gorgeous Moisturiser. Dit schijnt de beste moisturiser te zijn die er bestaat.
* Bubblegum Lipscrub. Zodra je het doosje opent snap je waar de naam vandaan komt.
* Daarnaast nog een Sexy peel zeep. Ruikt heerlijk naar citroen en limoen. Ben benieuwd of deze zeep je huid niet zo droog maakt, vergeleken met andere blokken zeep.
* Rechts op de foto dat paarse blokje is shampoo! Ik stond bijna met me mond open in de winkel. Ik heb gekozen voor de jumping Juniper voor vet haar. Je wrijft het een paar keer over je hoofd en dan kun je wassen. Er schijnen 3 flessen shampoo in een blok te zitten.
* De groene bol links boven is een sugar scrub. Een scrub voor je lichaam. Je breekt een stukje af en scrubben maar!
* Ook kreeg ik nog een haargel voor extra volume. Ik gebruik eigenlijk nooit gel, maarja proberen kan altijd. Het schijnt je haar niet hard te maken. En hij ruikt ontzettend lekker!
* En als laaste de Fair Trade foot Lotion. Een roze voetenlotion met munt.
* Ik kreeg er ook nog een monstertje van Coolaulin Conditioner.

Dus echt een top pakket met heerlijke producten! Producten die mij echt goed bevallen zal ik nog een review over schrijven.

Ik ben ook nog bij de H&M wezen shoppen, maar daar komen nog foto's van!

Wie van jullie is er ook zo'n Lush en The Body Shop fan?

2 opmerkingen:

  1. ik kan je helaas niet helpen. zelf is het ook allemaal wat zoeken enzo. met googelen kom je ver! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.