Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

woensdag 28 juli 2010

Shoplog: Wet 'n Wild




Op dit moment voel ik mij denk ik het gelukkigste meisje ter wereld! Ik had me voorgenomen om een tijdje minder te kopen, maar dit kon ik écht niet laten. Samen met mijn moeder liep ik in de prijsmepper. (Eerst keer dat ik daar kwam.) Ik was natuurlijk tussen de make-up aan het snuffelen. Komt mama aan met een potje: ''Is dit niet iets?''. Ik kijk en mijn ogen worden groot en mijn hart lijkt stil te staan. Ja er stond écht Wet 'n Wild! Maarja het was één pot... plus daarbij niet mijn goede kleur foundation. Wij aan de medewerkers vragen of ze nog meer Wet 'n Wild hadden. Komen ze met 5 kratten vol met Wet 'n Wild aan! Ik dacht dat ik gék werd! Ze verkochten het nog niet in de winkel maar ik mocht wel even snuffelen. Even later stond ik met 31 Wet 'n Wild producten bij de kassa. Uiteindelijk was ik € 57,70 kwijt, maar ik heb wel mijn Wet 'n Wild! Zie hieronder wat ik allemaal heb gescoord!

2 concealers vloeibaar en in een stick. Een schitterende bronzer met een hele mooie gouden shimmer. Mijn eerste minerale make-up, een foundation. Dan ook nog een tinted moisturizer in de kleur Tan. En kijk die mooie frambozen blush! De kleur is Heather Silk. Daaronder ligt een compact powder in de kleur ivory. Een mooie transparante poeder.

Alle oogschaduw die ik heb aangeschaft. Er staan helaas geen kleuren op de doosjes. Dat is erg jammer. Maar ik heb een trio oogschaduw met mooie bruin tinten. Dan nog 2 duo's donkerblauw met zilver en iets lichter blauw met lila/roze. Dan nog 5 mono's!

De mono's! Vooraan een mooie gele/beige kleur. Daarachter zwart en roze. Dan nog roze en groen. Overal zit een mooie shimmer in en het pigment is top!

Wat een geweldige shimmer! Ook hier staan helaas geen kleuren op. Maar hier kleuren op een rijtje: Transparant, zilvere glitter, oranje/rood met een shimmer, roze met een shimmer, donkerbruin zonder shimmer en een mooie nude lipgloss zonder shimmer.

En dan als laatste de lipsticks! 3 mooie roze lippenstiften en een nude shimmer lippenstift. De rechtse lippenstift is iets aparts, dat is namelijk een Glam en Care. Dat is lippenstift met lippenbalsem in het midden. Apart maar wel leuk!


Zoals je ziet ben ik goed geslaagd! Ik ben benieuwd of alle producten goed bevallen. Van top producten krijgen jullie natuurlijk nog een review!


4 opmerkingen:

  1. Zo geinig dat je ineens meer dan 30 dingen koopt, ik zou dat ook zo willen doen, maar durf dat niet haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Ellyg: Waarom niet? als ze er toch liggen en de producten tussen de € 0,50 en € 2,50 kosten. Tja dan gaan ze toch echt mee! :P Is natuurlijk wel een hoop geld ineens € 60,-. Maar wanneer kun je Wet 'n Wild in nederland kopen ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.