donderdag 12 augustus 2010

Eyes Of The Day: Pretty in Gold

Vandaag heb een een Eyes Of The Day voor jullie. Zoals altijd krijgt mijn look weer een naam. De naam Pretty In Gold vond ik toepasselijk aangezien ik allemaal goud tinten heb gebruikt. Ik gebruikte een palette van Wet 'n Wild met bruin en goud tinten. Ik wilde een mooie natuurlijk look creëren.

Ik blijf het lastig vinden om mijn ogen te fotograferen, dus als mensen nog tips hebben graag! De kleuren waren in het echt donkerder. In mijn ooghoeken gebruikte ik een gouden kleur, daarna werd het geblend met een donkere goud/bruine kleur. Als hij highlighter gebruikte ik een hele mooie goude kleur. Mijn buitenste ooghoek vond ik nog niet donker genoeg dus daar heb ik nog een hele donkere bruine kleur uit de 88 palette shimmer gebruikt.

Op mijn wangen gebruikte ik een hele lieve, zachte roze blush van The Body Shop. Er zit geen shimmer in. Ik gebruik hem ontzettend vaak, omdat deze blush echt een gezonde gloed geeft. Als foundation gebruik ik een minerale foundation van Wet 'n Wild. Ik heb zo weinig mogelijk foundation op gedaan, omdat ik er natuurlijk uit wilde zien. Hier overheen gebruikte ik de bronzer van Wet 'n Wild. De eyeliner komt van de Hema. Dat is trouwens ook de enigste zwarte eyeliner die ik heb. Hij is zo fijn en geeft niet af! Waarom zou ik dan een andere proberen?

Op mijn lippen zit mijn favorieten lipstick van Wet 'n Wild. Hij is roze met een zachte gouden glans. In het midden van de lipstick zit een verzorgende balsem waardoor je lippen niet uitdrogen. De kleur is niet te fel en past toch wel bij een natuurlijke look.

Als laatste een full face foto. Ik vind dat ik een natuurlijke look heb gecreëerd. Nu pas merk ik hoeveel Wet 'n Wild producten ik heb gebruikt! Stond daar totaal niet bij stil toen ik ze gebruikte. Maar het is allemaal fijne make-up en goede kwaliteit.

3 opmerkingen:

  1. Ik kwam net op jouw site terecht,
    ik heb zelf ook een beauty site www.beautyking.nl

    by the way: je ziet er leuk uit,lekker vrolijk!:)

    x

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.