dinsdag 10 augustus 2010

Mijn eigen make-up plekje!

Mijn eigen make-up plekje is eindelijk af! Het is zooo fijn om alles op één plek te hebben! Ik kon mijn producten gewoon niet meer kwijt in de badkamer en moest ze dus op de gang of op mijn kamer op bergen. Als ik me op ging maken moest ik overal producten vandaan halen. En dat werkt niet zo handig...

Dus hebben we mijn eigen make-up hoekje gecreëerd op een kamertje. Ik kon ze namelijk niet op mijn kamer houden, omdat het op zolder soms te warm is. Dus nu heb ik mijn make-up op een apart kamertje waar voor de rest alleen kasten staan. Ik maak nu gebruik van een medicijnenkastje en een ladeblok met 6 kleine lades en een grote. Ideaal om alles kwijt te kunnen!

Ik kan alles nu super goed vinden. Het is netjes en overzichtelijk en ik heb alles op een plek. Ik heb genoeg licht, want in de medicijnen kast zit een tl buis. Ik heb zelfs nog ruimte over!! Ik heb mijn stash niet gefotografeerd, omdat ik binnenkort hopelijk een filmpje kan maken. Daarin wil ik jullie dus mijn stash laten zien! Dus nu kunnen jullie zien waar ik het opberg en hopelijk na de vakantie mijn stash!

Bij ikea heb ik wat spulletjes gekocht om mijn make-up tafel mee op te vrolijken. In de houten bakjes zitten wattenschijfjes en wattenstaafjes. In de 2 rieten mandjes mijn kwasten, en in die lange mand zitten mijn Lush zeepjes.

Close up van mijn mandjes. Ik vond ze super leuk! En zo gebruik je je kwasten makkelijker en vaker.

In deze kast zitten vooral mijn verzorgings producten. Zo staat het mooi overzichtelijk. En het is makkelijker om hier flesjes op te bergen dan potjes oogschaduw. Je kan de plankjes ook plaatsen waar jij wilt. Dus dan kun je ook je flessen kwijt.

Dan als laatste mijn lades. Die gebruik ik voornamelijk alleen voor make-up. Alles ligt opgeborgen in mandjes, waardoor het lekker overzichtelijk blijft! De onderste la is een grote la en daar bewaar ik mijn stijl- en krultangen.

Ik ben echt super blij met mijn eigen make-up plekje! Niemand die mij in de weg staat als ik me haren aan het krullen ben. Niemand die zeurt als ik 30 potjes tegelijk op tafel heb staan als ik me opmaak. Alles ligt bij elkaar en ik ben nooit meer iets kwijt. I'm happy!


Hebben jullie thuis ook je eigen make-up hoekje? En waar is die dan?

12 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit! Je hebt echt geluk dat je hier ruimte voor hebt... Ik heb nauwelijks ruimte dus alles staat op een plankje, gelukkig heb ik niet zo veel.:P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Lisa: Ik had ook niet zoveel, maar in 1 jaar tijd is het zoooo gegroeid! Gelukkige kwam mijn lieve mama met deze oplossing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit! Ik heb een soort van zelf gecreërde beauty tafel (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat fijn zon kast, bij mij staat het overal haha neemt eigenlijk te veel plek in.
  Ga binnenkort Ikea maar een onveilig makan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ loeder: dat onderste kastje is ook van ikea maar ik die heb ik al 5 jaar ofzo. Echt ideaal om je make-up op te bergen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn vriendje was lief genoeg om mij een groot makeup plekje in de slaapkamer te geven. Ik heb een grote ladekast van IKEA (Hemnes - met 8 lades) en daarbovenop nog van alles. Echt ideaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb mezelf de waskamer toegeeigend..
  met het gevolg dat de wasmachine naar de badkamer is verhuisd en al mijn kleding en schoenenkasten daarvoor in de plaats zijn gekomen .. ook hangt er 1grote plank en 3 wat kleinere waar alles op staat. make up zelf bewaar ik in van die laatjes van de xenos. deze staan dus ook weer op die planken...

  pff wat een verhaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Pa(r)tty: gezellig hoor zo'n heel verhaal! Maar jij hebt het dus ook goed voor elkaar haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke plek!
  Ik heb zelf een boekenkast in mijn kamer staan en daar tussen heb ik mijn Xenos ladekastjes neergezet,

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.