dinsdag 10 augustus 2010

Review: Lush Summer Pudding


Nadat ik de Sexy Peel Soap van Lush had geprobeerd, was ik verliefd op de zeepjes was Lush. Deze keer was ik op zoek naar een voedende zeep, aangezien de Sexy Peel Soap mijn huid een klein beetje uitdroogde. Uiteindelijk, na een uur in de winkel geroken en getest te hebben, koos ik voor de Summer Pudding. Deze zeep zit vol met echte kersen en gemalen amandelen. En er zit boter in waardoor je huidje dus beter gevoed wordt.

Het Product
Dit zeepje ziet er uit om op te eten en ik kon niet wachten om het te gaan gebruiken! Hij ruikt ontzettend zoet. Ik kan de geur niet omschrijven. Het zeepje kost € 5,25 per 100 gram. Dat is dus best een flink stuk. Er zit een papiertje om als verpakking. Eerst vond ik dit een probleem, maar ik zelf een oplossing voor mijn Lush zeepjes gevonden. Voortaan liggen ze in een schaaltje bij elkaar. Staat leuk en ruikt héél erg lekker!

Tijdens gebruik
Het zeepje schuimt niet en is lastiger om te verdelen over je huid dan de Sexy Peel Soap. Maar die geur!! Zooo lekker! Ik merk ook meteen dat dit zeepje mijn huid beter voedt. Het laat bij mij geen laagje achter op mijn huid (zoals de verkoopster zei), maar dat vind ik niet zo erg. Lekkere bodylotion eroverheen en je bent klaar.

De Sexy Peel Soap blijft mijn favoriet, maar dit zeepje is ook heerlijk om te gebruiken. Ik vind de zeepjes echt hun geld waard en ze zien er gewoon super leuk uit! Op de foto hierboven zie je ook de kers zitten die erin zit. Ja ik ben verkocht aan de zeepjes van Lush! Ze zouden bij iedereen in de badkamer moeten liggen.

Cijfers
Product 8/10
Verpakking 6/10
Prijs 8/10
Gebruiksgemak 7/10

Eindcijfer 7,25

7 opmerkingen:

 1. Ziet er echt geweldig uit. Jammer dat er geen geurtjes door een beeldscherm komen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Liefdevoorbeauty: Jaaa jammer he! Daarvoor moet je toch echt even naar de Lush ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. honey i washed the kids ruikt ook heel lekker! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er echt heerlijkt uit inderdaad :D Bedankt voor het artikel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je zou er zo een hapje van nemen hihi

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.